Programació TV3

Divendres, 9 juny de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Menjar blanc fregit
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
La Carla té un atac de pànic i no pot cuidar el Nico. L'Andreu l'auxilia i s'encarrega del petit. D'altra banda, el Jordi es prepara les classes de matemàtiques per poder ajudar el Fran amb el seu examen. Finalment, l'Agustí es queda trist quan el Marcel li explica que el Quim l'ha acollit a casa seva.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Tot són problemes
Anna Barrachina i Carlos Cuevas
Dos dels actors més recognoscibles de la cadena, Anna Barrachina i Carlos Cuevas, visiten el programa amb una única missió: endevinar qui són els misteriosos convidats que apareixen per sorpresa al plató. Un programa en què a més d'un espectador li caurà alguna llàgrima.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Eufòria
Gala 13: la gran final d'Eufòria
El dia definitiu ha arribat: avui es coneix el nom de la guanyadora de la segona edició del programa. Una final de veus femenines plena de sorpreses emocionants, tant per als concursants com per als espectadors.L'Alèxia, la Carla i la Jim es disputen un premi que no és un altre que un contracte discogràfic i la interpretació de la cançó de l'estiu al costat de l'artista Lildami. Per aconseguir-ho, defensen temes com Vestida de nit, Don't Rain on my Parade i I'm Outta Love. Així mateix, la gala compta amb els 13 concursants que han estat eliminats en setmanes anteriors, que s'encarreguen de fer les segones veus de les tres finalistes. A continuació, el cantant Nil Moliner s'uneix a la festa i interpreta fragments de dues de les seves cançons més emblemàtiques, Dos primaveras i Somos pájaros. A més, per acomiadar la final, Lildami i la guanyadora presenten en exclusiva la cançó de l'estiu. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 150'
00.40
Eufòria Twitch
Gala 13: la gran final d'Eufòria
Espai que analitza la gala del concurs Eufòria des del canal oficial de Twitch del programa.
Altres
Durada: 30'
01.10
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
03.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 50'
04.00
Rumba a l'estudi
República Rumbera. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lobato Gonsales. Espai musical.
Altres
Durada: 60'