Societat

La samfaina, plat principal

Vinyols i els Arcs reivindica aquest plat de verdures en la jornada gastronòmica que encetarà la festa major

Amb Sant Joan a tocar, Vinyols i els Arcs enceta ja la festa major aquest cap de setmana amb la gastronomia com a eix principal. I és que dissabte serà la II Jornada Gastronòmica de la Samfaina, que començarà amb un esmorzar popular i un taller de cuina adreçat a nens d’entre 5 i 14 anys, en el qual aprendran a cuinar aquest plat de verdures. Les seves elaboracions podran participar en el VI Concurs Gastronòmic de la Samfaina en categoria juvenil. També es convoquen les categories clàssica i moderna adreçada als adults. El jurat estarà presidit pel xef amb una estrella Michellin Diego Campos i els premis es lliuraran a les dotze del migdia. Dissabte mateix i també diumenge es farà la Ruta del Pintxo Vinyolenc, amb tast i beguda de set establiments al preu de 2,5 euros. Però més enllà de la gastronomia, aquest dissabte a Vinyols també es podrà gaudir dels castells amb l’actuació dels Xiquets de Cambrils, els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta i els Minyons de l’Arboç, de la música amb la Ghetto Orchestra i de les degustacions de Caterineta. Diumenge serà el mercat del Pagès, una batucada i també propostes per a la mainada. La festa es reprendrà el dia 22 amb la inauguració de les noves instal·lacions de la piscina municipal, la revetlla de Sant Joan i moltes més activitats fins al 2 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.