Tota l'agenda

Santoral

Dissabte 1 octubre

Remigi, bisbe; Sever, prevere;  Màxima, Júlia, màrtirs; Teresa de Jesús Infant, verge.

Refrany

Si l'octubre és fred, no tinguis animals al descobert.

Mercats

Cassà de la Selva, Empuriabrava, Girona, Llívia, Ribes de Freser, Riells i Viabrea, Ripoll, Sant Feliu de Pallerols, Santa Coloma de Farners, Santa Cristina d'Aro, Vic, Vilafant i Ullà.

Cita del dia

El somni és una altra vida que acompanya la nostra vida . (Marc-Alain Descamps)

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant

Cerca

Del
al

Salt

Dissabte, 01 octubre 2022

Concerts

21.00. Sala La Mirona. Actuació dels grups Inadaptats + Brimo + Balas. Tot seguiyt, festa de final d'estiu amb sessió de Dj Rutxo & Dj Send0.

Exposicions

Museu de l'Aigua. Fent camí, pintures de Gabi Esteras. Fins al 14 d'octubre.

Fires

24a Fira internacional del Cistell

11.00. Inauguració de la Fira. Parlaments i visita guiada als artesans.

11.15. Demostració de cistelleria elaborada amb jonc d'estany, a càrrec de l'artesà cisteller portuguès Manuel Ferreira.

16.00. Inici de la construcció de la peça gegant, que enguany serà una Cistella de pesca de gambes amb cavalls, a càrrec de l'artesana cistellera Lieve Lieckens.

16.30. Taller familiar: Construïm cabanes de vímet, a càrrec de l'Escola de Cistelleria.

17.00. Taller per fer polseres amb tireta de vímet, a càrrec de l'artesana cistellera Mariona Velasco. A partir de 16 anys. Cal inscripció prèvia a la carpa de l'assoc. de Cistellers i Cistelleres de Catalunya.

17.30. Entrega dels premis del Certamen Internacional de Cistelleria Roser Albó (CICRA) i del Concurs d'Aparadors a l'espai firal.

17.30. Parc Monar. Plantada de Gegants i Cavallets amb cercavila fins l'espai firal, a càrrec dels Amics dels Gegants de Salt i l'Assoc. de Ball Kindédeball.

18.00. Taller per fer polseres amb tireta de vímet, a càrrec de l'artesana cistellera Mariona Velasco. A partir de 16 anys. Cal inscripció prèvia a la carpa de l'assoc. de Cistellers i Cistelleres de Catalunya.

19.00. Marieta Cistellera, espectacle de música, corrandes, danses (El Ball del Cistell) i animació al carrer.

22.30. Pati del Teatre de Salt. Concert de Blackiss, rock, pop, rumba.

Diumenge, 02 octubre 2022

Fires

24a Fira internacional del Cistell

09.30. Padró de l'Església de Sant Cugat. 11a Caminada per les Ribes del Ter. Diàleg divulgatiu a l'entorn de la temàtica del vímet, a càrrec d'Alba Casals. Inscripcions el mateix dia a partir de les 08.30 al padró de l'Església de Sant Cugat. Caminada curta: 5 km. Caminada llarga: 10 km.

10.30. Taller familiar Construïm cabanes de vímet, a càrrec de l'Escola de Cistelleria.

11.00. Demostració de cistelleria elaborada amb jonc d'estany, a càrrec de l'artesà cisteller portuguès Manuel Ferreira.

12.00. Plaça del Teatre. Projecte Salt en Dansa 2022 Art Fabril, a càrrec de la Cia. Las Lo Las i Nou Espiral.

16.00. Finalització de la construcció de la peça gegant que enguany serà Cistella de pesca de gambes amb cavalls, a càrrec de l'artesana cistellera Lieve Lieckens.

16.30. Taller de cistelleria amb espart, a escollir entre dues peces de cistelleria tradicional, una escombreta d'espart o una cistella de pinyes, a càrrec dels membres del Taller d'Espart de la Universidad Popular de Albacete.

18.30. Església de Sant Cugat. XIX Trobada de Corals amb la presència de la Coral Tribana de Salt, la Coral Palandriu de Llançà i Els Cantaires de Sarrià de Ter.

Dilluns, 03 octubre 2022

Donació de sang

De 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00. Hospital Santa Caterina.