Web clàssic
Diari independent, català, comarcal i democràtic
[X]
Estic registrat i vull presentar-me
Recorda'm
He oblidat la contrasenya
Consulta el text d'ajuda
Registra't gratuïtament
Fes-te subscriptor per 4 € al mes
Identifica't
Registra't
Preu: dia 1 € / any 48 €
Dimecres,
27 novembre 2024
Barcelona
Tria el teu municipi
Barcelona
Avui
10º
18º
Dijous
9º
19º
Divendres
9º
18º
Dissabte
10º
18º
El Punt Avui
Cercar
Tots els canals
Eleccions Europees 2024
Eleccions al Parlament 2024
Eleccions generals 2023
Guerra a Ucraïna
×
Cercar ...
Cercar
Visualització
Recarregar
Web versió clàssica
Web versió mòbil
Edició impresa
Seccions
Portada
Local
Successos
Societat
Política
Economia
Cultura
Europa-Món
Comunicació
Opinió
Esports
Més
Agenda
Cinema
Necrològiques
Farmàcies
El temps
Entreteniments
Diccionaris
Canals
Temes
Televisió
Hemeroteca
Cercador
Compte d'usuari
Participació
Enviar una foto
Empresa
Qui som
Contacte
Avisos legals
Política de cookies
Normes de participació
Publicitat
Portada
Última hora
Girona
Municipis
Serveis
Herbes medicinals i divertiment
Les herbes aromàtiques han perdut el seu vessant medicinal per esdevenir un divertiment a la cuina en plats i begudes
Herbes medicinals i divertiment
14 abril
0
L’aposta local té premi
L’aposta local té premi
14 abril
0
La fusió que neix de l’amor
La fusió que neix de l’amor
14 abril
0
El vi català guanya prestigi
El vi català guanya prestigi
14 abril
0
“De cuina referent, només n’hi ha una: la bona”
Santi Carda
Director general del grup Cal Blay
“De cuina referent, només n’hi ha una: la bona”
14 abril
0
Porc, cols i trumfes
El trinxat de muntanya és un plat tradicional del Pirineu fet a base de col d’hivern, patata, alls i cansalada. És fruit de l’astúcia gastronòmica en una terra de clima difícil
Porc, cols i trumfes
14 abril
0
Coca de recapte
En podem trobar a les comarques tarragonines i a Mallorca, però és a Ponent on aquest producte, qui sap si l’origen de la pizza napolitana, té més tradició
Coca de recapte
14 abril
0
La cuina catalana cerca en els orígens
Plats i mètodes culinaris propis de l’època medieval a Catalunya es mantenen, es recuperen i donen sentit a la gastronomia de proximitat i de temporada
La cuina catalana cerca en els orígens
14 abril
0
Paletes úniques a taula
Paletes úniques a taula
14 abril
0
Voltar món i tornar al Born
Editorial
Voltar món i tornar al Born
14 abril
0
Si no heu trobat la notícia que buscàveu, proveu amb el nostre cercador.