Franja TV3

Dissabte, 25 setembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 310'
11.10
Aire lliure
Castells
El programa visita aquesta setmana tres comarques veïnes de la Catalunya Central: el Solsonès, la Noguera i la Segarra. Per començar, Judit Mascó esquia en ple hivern amb la cantant Beth a l'estació de Port del Comte. Més tard, a la primavera es fa la ruta dels Castells al costat de l'actor Santi Millán. Finalment, s'escala una de les parets de Congost de Mu, a prop de Camarasa.
Altres
Durada: 60'
12.10
Lloguer a primera vista
Clara i Anabel/Josep M. i Dani
En aquest programa arriben noves desavinences entre l'Anabel i la Clara, però l'Anabel ho vol compensar amb una sorpresa. Potser d'això en depèn la decisió final de continuar amb la convivència, o no. A més, el Dani i el Josep Maria, que semblaven molt diferents, comencen a obrir-se i compartir records. Immediatament després arriba Anna Simón i han de decidir si volen continuar junts.
Altres
Durada: 45'
12.55
El punt D
Con la voluntad de divulgar y entretener, y con una sensibilidad feminista y LGTBIQ +, el programa invita a testimonios y profesionales de diversos ámbitos para hablar con rigor sobre sexualidad, un tema predominante pero del que quizá no se sabe mucho.
Altres
Durada: 50'
12.55
M de Masturbació
Ara que les relacions sexuals disminueixen, el sexe en solitari no para d'augmentar. El programa analitza per què a la gent li agrada masturbar-se i es pregunta si els orgasmes són millors. A més, el boom del satisfyer ha fet replantejar l'estereotip que la masturbació és cosa d'homes.
Altres
Durada: 50'
12.55
I d'Identitat sexual
Una de les preguntes que més sovint es fa una dona embarassada és si serà nen o nena. La resposta posa en marxa un munt d'accions que condicionen al llarg de la vida. El programa aclareix conceptes que sovint es confonen, com sexe biològic i gènere. A més, s'explica què és la identitat de gènere, que no té res a veure amb l'orientació sexual.
Altres
Durada: 50'
13.45
Zona zàping
El protagonista d'aquesta setmana és l'erupció del volcà de La Palma, que ha provocat angoixa i moltes pèrdues als habitants de l'illa, però també fascinació i interès als mitjans per l'espectacularitat de l'erupció. I, malgrat el drama, sorgeixen situacions còmiques i reaccions inesperades, tant de veïns com de periodistes, que s'han convertit en virals. Ronald Koeman, per part seva, també és un altre protagonista de la setmana. L'holandès pot estar vivint els seus últims dies com a entrenador del Barça, i les seves últimes intervencions han donat munició per crear paròdies sobre les seves paraules i les seves expressions. A més, s'observa com un àrbitre de beisbol rep un cop de pilota enmig de la cara i com un porter de futbol lesionat aconsegueix salvar el seu equip amb tres parades en els últims minuts, entre altres coses. Finalment, el grup Fénok posa música al Top 1 amb el seu tema Vine.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Aigua per a elefants
Durant l'època de la Gran Depressió, un jove estudiant de veterinària es veu obligat a deixar els estudis després de la mort dels seus pares. Comença llavors a treballar al circ dels germans Benzini com a veterinari. El jove s'enamora de la Marlena, una amazona que està casada amb l'August, l'amo del circ, un home carismàtic i retorçat alhora.
Pel·lícules
Durada: 130'
17.50
Tarda de cine: Mentre no hi ets
Un matrimoni amb una filla de 5 anys contracta els serveis d'una mainadera i decideix vigilar-la amb càmeres de seguretat. Al principi tot va bé, però a poc a poc les coses canvien.
Pel·lícules
Durada: 110'
19.40
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 15'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Preguntes freqüents
Cristina Puig entrevista Maixabel Lassa, vídua de Juan Mari Jáuregui, polític socialista assassinat per ETA l'any 2000. Uns anys després de l'assassinat del seu marit, Lassa es va trobar amb dos dels assassins penedits. Icíar Bollaín ha traslladat aquesta història a la pantalla gran a Maixabel, la pel·lícula que lluita aquests dies per aconseguir la Concha d'Or al Festival de Cinema de Sant Sebastià. Més tard, la presentadora també conversa amb José Luis Ábalos, exministre de Foment i exsecretari d'Organització del PSOE, després de la seva sortida del Govern espanyol. A més, les últimes setmanes s'han incrementat els macrobotellots, que han provocat problemes d'ordre públic. Per parlar-ne, el programa compta amb Imma Viudes, portaveu del sindicat SAP-FEPOL, i amb Emma Zafón, periodista i autora del llibre No iba a salir y me lié.
Altres
Durada: 200'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Chakatunga. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Enric Ez. Espai musical.
Altres
Durada: 60'