Franja La 1

Dissabte, 25 setembre de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 230'
09.50
MasterChef Celebrity
Els aspirants elaboren un plat exquisit i complet amb cinc euros i, qui es passi del pressupost, perd 15 minuts per cuinar. Per demostrar que no és un repte impossible, el Fran, finalista de la novena edició de MasterChef, participa en aquesta prova, mentre que La Terremoto de Alcorcón, aspirant de la cinquena edició de MasterChef Celebrity, els anima. Més tard, els equips serveixen un menú, al Palau Reial d'Aranjuez, a 100 artistes musicals del panorama nacional, entre els quals es troben Abraham Mateo, Ana Guerra, Samantha i Alfred García. A més, el xef Fernando del Cerro supervisa els fogons. Finalment, sota una capsa misteriosa, els davantals negres troben un llibre amb codis QR, amb els quals obtindran les nou seqüències de la recepta i els ingredients necessaris per fer un plat d'Aleix Puig, Ana Iglesias i Arnau París, els guanyadors de les últimes edicions de MasterChef.
Altres
Durada: 220'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
El programa viatja al Festival de Cinema de Sant Sebastià per parlar de cinema, disseny, bellesa, tendències i molt més. A més, l'espai entrevista els actors Blanca Portillo i Luis Tosar, protagonistes de la pel·lícula Maixabel.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Mi madre se atreve a todo
Toni, la propietària d'un hostal, i el xef estrella Rufus von Berg volen casar-se en una cerimònia íntima. La mare de la Toni, no obstant això, està planejant una festa luxosa. Paral·lelament, la mare del Rufus no creu en la connexió entre la parella.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Lena Lorenz: Alguien muy especial
Ha arribat el moment que la matrona Lena i el seu promès Quirin Pankhofer es casin. Els preparatius estan en marxa i la Lena té una sorpresa especial per al Quirin: està embarassada. Paral·lelament, mentre que els familiars i amics organitzen la celebració, la Lena segueix l'embaràs d'una jove parella de músics.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Adiós cigüeña, adiós
Un grup d'adolescents sense cap mena d'educació sexual forma la típica colla d'amics. Durant una excursió, dos joves mantenen relacions i ella es queda embarassada. Tots dos acorden ocultar-ho als seus pares per por de la seva reacció, i al costat dels seus amics preparen el naixement del nadó.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou La Palma bajo la lava, Merkel, una herencia sin utopías i Sesión continua: El Festival de Cinema de Sant Sebastià clausura la seva 69a edició amb més pel·lícules espanyoles en competició i el públic omplint les sales, malgrat les restriccions. El programa entrevista Jonás Trueba, un dels nous directors estrella, i Pablo Hoyos i Candela Recio, protagonistes de Quién lo impide. una crònica sobre l'adolescència. A més, Icíar Bollaín relata a Maixabel, la trobada d'una vídua d'ETA amb els assassins del seu marit. La directora, els actors protagonistes, Blanca Portillo i Luis Tosar, i Maixabel Lassa, vídua de Juan Mari Jáuregui, parlen per a l'espai. Paral·lelament, Fernando León de Aranoa i Javier Bardem retraten a El buen patrón el capitalisme pur i dur a través d'un empresari manipulador i pervers. Finalment es conversa amb Paco Plaza sobre La abuela, una pel·lícula de terror sobre la cura dels ancians i l'envelliment.
Altres
Durada: 45'
22.15
Pel·lícula: Lo mejor para ella
Elliot Anderson és un home colpejat per la mort recent de la seva dona que ha de criar sol la seva estimada neta, l'Eloise. Les coses es compliquen quan la Rowena, l'àvia paterna, reclama judicialment la custòdia de la nena, que es veu embolicada en un plet que enfronta dues famílies que se l'estimen profundament. Durant el procés les dues parts assumeixen els seus errors passats i aprenen que el perdó i la reconciliació entre totes dues famílies és l'únic camí per protegir l'Eloise i vetllar per la seva felicitat.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.10
Pel·lícula: Cuatro bodas y un funeral
El Charles i el seu grup d'amics, tots ells solters i sense compromís, han arribat a una edat en què gairebé tots els seus coneguts s'han casat. En una de les bodes a la qual el grup ha estat convidat, el Charles coneix la Carrie, una jove americana de qui s'enamora immediatament. Aquella nit la passen junts, però no tornen a veure's. Han d'esperar al següent casament, en què la Carrie li presenta el seu promès.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.00
Pel·lícula: Cada día
Una adolescent de 16 anys s'enamora d'un misteriós esperit anomenat A, que es desperta en un cos diferent cada dia. La Rhiannon i l'A, que senten una gran connexió, intenten veure's, sense saber què o qui els durà el nou dia. Com més s'enamora l'un de l'altre, la idea d'estimar algú que és una persona diferent cada 24 hores comença a passar factura a la Rhiannon i a l'A, i això els porta a prendre una decisió que canviarà les seves vides per sempre.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 150'