Franja TV3

Dilluns, 25 octubre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, va al programa d'avui per analitzar les protestes convocades pels sindicats policials el cap de setmana i altres qüestions d'actualitat. Posteriorment, Sara Berbel, membre del Consell Assessor per a la Reforma Horària, i Ariadna Güell, coordinadora de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society, expliquen com el confinament ha afectat en els canvis horaris. A més, Francesc Canals, corresponsal a Pequín, explica com els talls de llum afecten ciutadans i empreses a la Xina.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Arròs d'aprofitament
En aquest lliurament es prepara un arròs amb els productes que es puguin tenir a la nevera: cuina d'aprofitament i improvisació.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Vicenç s'ha apuntat a un curs d'escriptura, però amaga a l'Andreu i a la Pili el que escriu. A més, l'home envia l'escrit a la Joana per error. Més tard, l'Adam discuteix una altra vegada amb la seva exdona i la Marta ho aprofita per humiliar-lo. Posteriorment, l'home es troba malament i la Patri el convenç perquè vagi al metge. La Iolanda, per part seva, té ganes d'anar a dinar amb el Marc i decideix trucar a la feina d'ell per dir que està malalt. Finalment, li diu que li ha aconseguit una feina extra i el Marc li fa un petó al carrer.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
L'última nit del karaoke
Una per petar-ho fort
L'Ona vol impressionar el Santi Deulofeu, un xef mediàtic, amb els seus millors plats. Mentrestant, el Max continua gaudint de la companyia dels seus excompanys, i sobretot de l'Eli. Finalment, la Carolina descobreix un convidat inesperat al seu sopar d'amics.
Sèries
Durada: 55'
23.00
Labanda sonora
Els primers convidats que fan de copilots d'Ivan Labanda són el grup Els Amics de les Arts i els músics i cantants Suu, Lildami i Joan Dausà. Durant el trajecte, es posen a cantar temes propis i cançons que confessen que triomfarien en una sala de karaoke. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 30'
23.30
Quan arribin els marcians
Periodisme d'investigació i Mia Esteve
La concessió del Premi Nobel de la Pau a dos periodistes, Maria Ressa i Dmitri Muràtov, ha posat de manifest la necessitat d'aquesta feina per aconseguir democràcies plenes. I dins del periodisme, el que es dedica a la investigació, a destapar allò que els poders fàctics volen ocultar, esdevé especialment rellevant. Per aquest motiu, el programa conversa amb un dels reporters d'investigació més respectats de l'actualitat, Patrick Radden Keefe. A més, aquest lliurament compta amb l'actriu Mia Esteve com a convidada.
Altres
Durada: 25'
23.55
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 105'
01.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 140'
04.00
Rumba a l'estudi
Pantanito. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Carol Durán-Soroll Blanc. Espai musical.
Altres
Durada: 60'