Franja TV3

Dijous, 9 febrer de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Cassola de sardines i endívies al forn
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El dia que la Marta i el Toni petit tanquen definitivament el Billar Burger, la Marta té una idea per salvar-lo. Més tard, la Marta convenç la Mari Carmen perquè l'ajudi a fer un menú de prova amb plats casolans per al Burger. La Tilda, per part seva, s'espanta per unes molèsties que té l'Èric a l'ull. Posteriorment, el Miquel esbrina que el noi menteix per no anar a hoquei i el Santi decideix ajudar l'Èric a superar les seves pors. Paral·lelament, la Tilda confessa al Miquel que li agrada el Santi. Més endavant, el Miquel i la Noe planegen fer un sopar amb el Santi i la Tilda per intentar ajuntar-los, però el Santi arriba al sopar molt alterat: han entrat a robar a la seva botiga de patins i l'han agredit. Mentrestant, l'Ismael es posa trist perquè el Litus no es presenta a un assaig del seu grup de teatre. Més tard, la Marta deixa un missatge al Litus exigint-li que es posi en contacte amb l'Ismael. Finalment, el Litus fa una videotrucada a l'Ismael i el nen li acaba demanant que torni.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
InsPIRats
Espai que visita una estació d'esquí catalana en companyia de diferents influencers que traslladen la seva sensibilitat per la neu d'una manera fresca i alegre a la gent més jove seguidora del programa.
Documentals
Durada: 10'
22.10
Polònia
Apareix un globus misteriós al plató i, abans de començar el programa, Joan Ignasi Elena monitoritza els seus moviments per si és un globus espia. A més, després que la cantant Vicco hagi arrasat al Benidorm Fest amb la cançó titulada Nochentera, Xavi Hernández i Joan Laporta protagonitzen Vuit punts enrere!. Posteriorment, Francesc Macià i Lluís Companys donen la benvinguda al cel a l'escriptor Josep Maria Espinàs. Mentrestant, Marc Giró, Lildami i Samantha Hudson intenten rejovenir Ernest Maragall per captar el vot més jove i garantir l'èxit de les municipals. Finalment, la ministra d'Igualtat, Irene Montero, té una cita amb un jutge a First Dates per parlar de la seva llei del només sí és sí.
Altres
Durada: 35'
22.45
Alguna pregunta més?
La Nerea se'n va de calçotada a Valls. L'Isma, per part seva, viatja fins a Benidorm per trobar-se amb el cantant Alfred Garcia en barnús, assistir a un comiat de solter britànic i viure la final del Benidorm Fest en directe. A continuació, a la secció La televisió és cultura, Miss Raisa demostra que, igual que amb el rap i la poesia, amb la televisió tampoc té pèls a la llengua. Així mateix, famosos com Xavi Hernández o el rei emèrit truquen al Tomàtic per demanar-li algun vídeo. A més, el programa entra dins de la casa d'empenyoraments d'Esquerra Republicana de Catalunya, canta al típic amic o amiga que deu diners i ofereix les notícies més freaks del Telenotícies.
Altres
Durada: 45'
23.30
Al cotxe
Manel Alías i Àngels Gonyalons
Eloi Vila conversa amb el periodista de TV3 i Catalunya Ràdio Manel Alías, que prepara un pòdcast, i l'actriu Àngels Gonyalons, que està a punt d'estrenar el musical L'alegria que passa, amb la companyia Dagoll Dagom. La seva feina com a corresponsal a Moscou i enviat especial al conflicte del Donbass i a la guerra d'Ucraïna han valgut molts reconeixements al periodista Manel Alías, però ell té clar que no tornarà. Alies puja al cotxe i explica que tenir dona i fills l'ha fet canviar de perspectiva. Així mateix, explica que prepara un pòdcast per a Catalunya Ràdio i que intenta gaudir de la felicitat del dia a dia. A continuació, Àngels Gonyalons recorda com va començar, als 17 anys i sense formació, en el món de la interpretació. A més, l'actriu agraeix als seus pares els valors i l'educació que li van donar. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 50'
00.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.00
Rumba a l'estudi
Chakatunga. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Enric Ez. Espai musical.
Altres
Durada: 60'