Franja La 1

Dijous, 9 febrer de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
El Curro demana perdó a la Jana davant la pressió de l'Alonso. Així mateix, la noia troba una arracada de la Jimena sota l'avió i la torna a la propietària en presència del Manuel, però la Jimena s'adona que passa alguna cosa estranya entre ells. Paral·lelament, la Cruz vol celebrar el seu aniversari en gran, la qual cosa desbarata els menús de la Simona i fa que el Mauro hagi d'anar a comprar els ingredients a Puebla de Tena. L'Alonso, per part seva, aconsegueix convèncer la Catalina perquè participi en la festa. No satisfeta amb això, la Cruz li demana que no turmenti el seu pare amb els problemes econòmics. Decidida a col·laborar, la filla gran del marquès busca un vestit adequat per a l'esdeveniment, amb el qual promet sorprendre a tothom. Mentrestant, el retorn de la Pía frustra les aspiracions de la Petra, però sobretot contraria la Candela, que confessa a la Simona que no suporta saber que la Pía va marxar per anar a avortar.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
El Francis no revela res important, per la qual cosa el Ross es reuneix amb el Trencrom per localitzar el Mark Daniel i veure si pot trobar el coure de la mina. Paral·lelament, el Trencrom arriba a un acord per construir un amagatall a Nampara on emmagatzemar el material de contraban. A més, això donarà diners al Ross, cosa que necessita, però també li suposa un risc no desitjat. Finalment, el Dwight i la Caroline continuen veient-se en secret.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele
Más setenta y pop
El programa fa un viatge musical pels grups i solistes espanyols i estrangers que van triomfar a la dècada dels 70. Tequila, Los Diablos, Tony Ronald, Miguel Ríos, Víctor Manuel i Ana Belén, Status Quo, Pink Floyd, Dire Straits, Sting, John Lennon, Neil Young i ABBA són alguns dels més de 100 cantants i grups que van deixar la seva empremta en una dècada irrepetible, amb temes que ja formen part de la memòria col·lectiva.
Altres
Durada: 45'
22.50
Todos contra 1
Espai en què un concursant al plató o un espectador des de casa pot guanyar fins a 100.000 euros resolent reptes espectaculars. L'audiència participa a través de l'aplicació del programa i respon les mateixes preguntes que es plantegen en directe al participant del plató. Al final de la nit, el concursant pot guanyar els diners si aconsegueix vèncer tots els espectadors o, per contra, és una llar espanyola escollida a l'atzar la que s'embutxaca el gran premi del concurs més participatiu de la història de la televisió.
Altres
Durada: 140'
01.10
Pel·lícula: La mula
Al caporal Juan Castro li importa més la sort de la seva mula que guanyar la guerra, raó per la qual surt a buscar-la. Després de travessar la línia del front, es veu implicat en un episodi tan perillós com hilarant que, en contra de la seva voluntat, el converteix en heroi de guerra. Mitjançant la figura de Juan Castro, més preocupat pels seus avenços en el terreny amorós que per la progressió de l'enemic, s'ofereix una visió insòlita de la Guerra Civil: antiheroica, múrria i tendra alhora.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 70'