Franja TV3

Dissabte, 25 març de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 375'
12.15
Pel·lícula: El preu de la sort
La Claire viu una situació financera molt precària, i amb prou feines arriba a cobrir les necessitats dels seus fills. Aleshores, el seu fill és atropellat per un cotxe. No és res greu, però la parella de jubilats responsable de l'accident se sent culpable i fa una proposta inesperada a la Claire.
Pel·lícules
Durada: 95'
13.50
Zona zàping
El primer programa de la primavera se centra en el clàssic de diumenge, que va guanyar el Barça en els últims minuts de partit. Una victòria que deixa els blaugranes amb 12 punts d'avantatge sobre el Reial Madrid, i amb tot de cara per tornar a guanyar la Lliga 4 anys després. Durant aquest lliurament, es viu l'emoció del partit, els gols, les polèmiques i, sobretot, les reaccions de la premsa madrilenya i de les xarxes. A continuació, es mostra com el Rayo Vallecano va fallar dos penals contra el Girona en menys d'un minut, un gol de porteria a porteria a Xile i un àrbitre que fa una falta sobre un jugador. A més, Xavi Ciurans, del grup Gertrudis, presenta el tema M'agrada.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Comissari Dupin. Especialitats bret
Al mercat de Saint Malo, el comissari Dupin presencia com la famosa xef Blanche Trouin mor a ganivetades a mans de la seva germana Lucille, que prova de fugir, malgrat que el comissari aconsegueix detenir-la. Més tard, un cop detinguda, la noia manté el més obstinat dels silencis. Posteriorment, Dupin s'adona que no es tracta d'un assassinat comès a sang freda, però no entén el motiu pel qual la Lucille no intenta defensar-se i per què el marit de la Blanche, el Kilian, sembla més afectat per la conducta de la Lucille que per la mort de la seva dona. Posteriorment, el comissari busca el company sentimental de la Lucille, el Charles Braz, que pateix un atac de pànic quan intenta interrogar-lo. Finalment, Dupin sospita que darrere de l'assassinat s'hi amaga molt més que una baralla mortal entre germanes i, quan es produeixen dos assassinats més, Dupin s'adona que la seva intuïció no li fallava.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Tarda de cine: Chocolat
Tot comença a la molt tradicional població francesa de Lansquenet, on la vida no ha canviat gens els últims cent anys. El vent del nord que assola aquesta ciutat aparentment tranquil·la porta amb ell la viatgera Vianne Rocher i la seva filla Anouk. La Vianne és una forastera que inaugura una xocolateria plena de dolços capaços de despertar els apetits ocults dels residents. I vet aquí que el seu poder màgic per percebre els desitjos privats dels vilatans i per satisfer-los amb el dolç exacte en sedueix lentament uns quants, que s'abandonen a les temptacions de la Vianne.
Pel·lícules
Durada: 130'
19.40
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 20'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Col·lapse
Ricard Ustrell conversa amb el compositor i productor musical brasiler Carlinhos Brown, gairebé 20 anys després de la desfilada que va reunir 400.000 persones a Barcelona en el marc de la celebració del Fòrum de les Cultures. Així mateix, el convidat es retroba amb Joan Clos, alcalde de la Ciutat Comtal en aquell moment. A continuació, Ustrell entrevista l'exjugador del Barça Andrés Iniesta, que parla de la depressió per la qual va passar quan era al conjunt blaugrana. Paral·lelament, l'excorresponsal de TV3 a París, Joan Carles Peris; la periodista especialitzada en economia Berta Torrades i l'investigador de moviments socials Jordi Mir analitzen la setmana de protestes a França. El periodista Antoni Bassas, per part seva, repassa la seva trajectòria radiofònica i televisiva. A més, l'espai compta amb l'actuació del grup La Pegatina.
Altres
Durada: 180'
01.05
Pel·lícula: Ànsia de viure
La Lisa és mare d'un nen d'11 anys i d'un nadó de mesos que requereix tota la seva atenció. Però la seva addicció a l'alcohol li impedeix de cuidar adequadament els seus fills. El seu marit es debat entre acceptar o no l'ascens que li han proposat, que implicaria haver de viatjar i absentar-se de casa. Els intents de la seva dona per abandonar la beguda han estat sempre inútils, i no té més remei que confiar la seguretat del nadó al seu fill que, en absència del pare, no pot anar a l'escola.
Pel·lícules
Durada: 150'
03.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 25'
04.00
Rumba a l'estudi
Pantanito. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Carol Durán-Soroll Blanc. Espai musical.
Altres
Durada: 60'