Franja La 1

Dissabte, 25 març de 2023
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 235'
09.55
Brigada Tech
Altea
La Charo i el Sensillo s'introdueixen al metavers per descobrir què és i quines possibilitats ofereix. Ho fan de la mà d'una empresa que ha construït més de 200 metaversos. Així mateix, la Charo i el Lalachus van a l'Institut Nacional de Ciberseguretat per fer un recorregut exclusiu per les instal·lacions i conèixer què fan per protegir-nos dels ciberdelinqüents. Paral·lelament, la Victoria i el Ger coneixen el Pedro José, un jove alacantí que prediu el temps amb eines digitals distribuïdes a zones de la Vega Baja i col·labora amb l'AEMET. A més, la Pilar sotmet els participants de l'últim Benidorm Fest a un test digital. Tot això amb una convidada de luxe al plató: Mónica Naranjo, que participa en els jocs i les activitats que es fan a partir dels vídeos.
Altres
Durada: 45'
10.40
Comando actualidad
Inclou Tirar de la lengua
Altres
Durada: 60'
11.40
Españoles en el mundo
Inclou Rajasthan i País Vasco francés
Altres
Durada: 110'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Viaje al centro de la tele exprés
Arrimados, grandes éxitos
Un viatge romàntic i sentimental a través de les millors balades internacionals de tots els temps, amb grups i solistes emblemàtics.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Náufrago
Un accident d'avió aparta el Chuck Noland de la seva vida còmoda i de la seva promesa. Aïllat de la civilització, en una remota illa tropical, el Chuck ha de fer allò impossible per sobreviure.
Pel·lícules
Durada: 130'
18.10
Cine de barrio: Cómo casarse en siete dias
La Laura veu com els anys passen i no aconsegueix casar-se. Com que sembla que les lliçons de seducció impartides per la seva amiga Julia no serveixen de res, es compra un Sant Antoni, a qui demana ajuda amb fervor. La resposta no es fa esperar, i els pretendents es presenten ansiosos de casar-se davant de casa seva.
Pel·lícules
Durada: 120'
20.10
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (20.45h.). Comença la fase de classificació per a l'Eurocopa 2024. També s'inicia avui l'etapa de Luis de la Fuente com a seleccionador absolut, després d'una dècada a les categories inferiors de la Federació Espanyola de Futbol. En aquesta primera convocatòria, el de La Rioja ha efectuat catorze canvis respecte als 26 que van participar al Mundial de Qatar. Tota una revolució en què destaca la presència dels madridistes Nacho i Ceballos, el retorn a la Roja del màxim golejador nacional, Iago Aspas, i la destacada absència de noms habituals a les llistes de Luis Enrique, com Eric García, Ferran Torres, Ansu Fati o Jordi Alba. De la Fuente debuta contra Noruega, un combinat en què destaquen dos noms per sobre dels altres: l'estrella de l'Arsenal i ex del Reial Madrid Martin Odegaard, i Erling Haaland, possiblement el jugador més en forma del futbol mundial. Comentaristes: David Figueira, Lara Garandillas, Albert Ferrer, Sonia Bermúdez i Fernando Llorente. Des de l'Estadi La Rosaleda.Inclou Telediario 2.
Esports
Durada: 145'
22.35
Cover Night
El programa avança i continua sorprenent amb versions increïbles de clàssics de la música i de temes actuals. L'espai obre les portes al primer artista convidat: Pitingo, una referència en el món de les versions, que interpreta Ángel al costat dels seus coristes. A més, nou concursants nous busquen els vots verds del jurat per tenir l'oportunitat de reptar els posseïdors de les cabines. Cançons com Te felicito, de Shakira i Rauw Alejandro; Layla, d'Eric Clapton; La bachata, de Manuel Turizo, i I just called to say I love you, d'Stevie Wonder, són interpretades pels nous participants amb el seu toc personal. Mentrestant, J Kbello, Álvaro Parras, Ginés González, Ángela Hernández, José Luis Jaén, Virginia García Alvés, El Charro de Triana i Jesús Martí defensen les seves cabines, tot i que, si són desafiats, hauran de cantar. Finalment, Miguel Bosé, Mónica Naranjo, Chanel i Juan Magán, juntament amb el públic, tenen l'última paraula abans de saber quins artistes acaben aquest quart lliurament ocupant les desitjades cabines.
Altres
Durada: 150'
01.05
Pel·lícula: Quién, sino tú
La Pernilla és una jove periodista que ha fundat una revista de natura finançada per l'editorial del seu pare, el Petter. Com que la revista no té beneficis, el Petter contracta el Jasper perquè hi faci una auditoria i convenci la seva filla de tornar a la feina com a periodista política.
Pel·lícules
Durada: 150'
03.35
Pel·lícula: Cristóbal Colón, de oficio... descubri
Cristòfor Colom està convençut que es pot arribar a les Índies per l'oest, ja que creu que la Terra és rodona. Aviat descobreix la veritat.
Pel·lícules
Durada: 90'
05.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 55'