Franja La 1

Dilluns, 2 agost de 2021
06.00
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Inclou España-Rusia de balonmano femenino (07.15h.) y finales de atletismo (12.00h.)
Esports
Durada: 540'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
16.00
Tokyo en Juegos
Espai que ofereix un ampli resum dels Jocs Olímpics Tòquio 2020.
Esports
Durada: 45'
16.45
Dos vidas
La Julia no és capaç de superar l'impacte que li ha produït veure el Tirso besant l'Olga. Més tard, la seva indisposició fa que la Diana agafi el comandament del taller, cosa que porta de cap a tots els treballadors, mentre que l'Elena intenta que la seva amiga aixequi cap. A més, aliens a això, l'Olga, el Tirso i la resta de veïns decideixen anar a buscar l'Erik, que no apareix després de la discussió amb la seva mare. Paral·lelament, a l'Àfrica, la notícia de la mort de l'Alicia sacseja tots els habitants de la colònia, ja que ningú dona crèdit al que ha passat, però aquest no serà l'únic esdeveniment que remogui els fonaments de Río Muni. Finalment, el Víctor, que acaba de ser arrestat per alta traïció, aconsegueix escapar-se dels guàrdies i ara està en cerca i captura.
Sèries
Durada: 60'
17.45
Servir y proteger
La Miralles s'encara al Félix, en sospitar que ha vingut a Distrito Sur abans que ho faci l'Arias. La Beatriz, per part seva, s'enfronta al Quintero a punta de pistola per saber si va matar la seva germana. Més tard, la Beatriz trenca per sempre amb la Lucía en saber que ella coneixia i li va ocultar que el seu pare la va segrestar. A més, el Carlos i la Yolanda troben proves que assenyalen l'Helena Cienfuegos com a culpable d'assassinat. Finalment, l'Iván ha perdut la pista de la hacker Blue Demon, abans que ella li donés informació sobre Argos.
Sèries
Durada: 55'
18.40
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.40
España directo
Aquest estiu, l'espai surt a la carretera per conèixer i descobrir racons d'Espanya de la manera més divertida: amb jocs, música i ball. La reportera Marina Sala visitarà 25 pobles per posar a prova les habilitats dels seus veïns amb proves fresques, variades i divertides a la secció Rural Prix, que comença en aquest programa.
Altres
Durada: 50'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
En nuestro corazón (I)
L'espai fa un homenatge a tots aquells rostres coneguts que han mort recentment: Pau Donés, Rosa María Sardá, Eduard Punset, Camilo Sesto, Chicho Ibáñez Serrador, Luis Eduardo Aute, Montserrat Caballé, Marie Frediksoon, Charles Aznavour, Maradona i Alex Lecquio, entre molts altres.
Altres
Durada: 25'
22.35
Cine español: 70 binladens
La Raquel és una dona amb una situació personal complicada que la porta a necessitar aconseguir en 24 hores la suculenta xifra de 35.000 euros, coneguts col·loquialment com 70 binladens. La seva última esperança és un préstec bancari. La irrupció de dos atracadors quan està a punt de tancar la transacció complica encara més la seva situació, però la Raquel sap que no té cap altra opció que sortir d'allà amb els diners, al preu que sigui.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.15
Malaka
Mañana todo aquí será como ayer
Quan la Blanca i el Quino troben l'escenari del crim, sospiten que no trigaran gaire a descobrir qui va matar la Noelia. Tot i així, un detall sobre les festes que se celebraven a la mansió de Castañeda els deixa absolutament estupefactes.
Sèries
Durada: 65'
01.20
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Inclou Clasificación y finales de atletismo (02.00h.)
Esports
Durada: 280'