Franja La 1

Divendres, 22 setembre de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
Emissió dels capítols 2.71 i 2.72.
Sèries
Durada: 110'
18.20
UEFA Women's Nations League
Malgrat que per a l'opinió pública l'actualitat del futbol femení espanyol passi pel conflicte obert entre les jugadores i la federació, les campiones del món tenen avui una cita important a l'estadi Gamla Ullevi de Göteborg. La Lliga de les Nacions és una competició decisiva en la classificació de les seleccions europees per a disputar els Jocs Olímpics, un torneig que el combinat espanyol no ha disputat mai. Comentaristes: Alicia Arévalo, Marta Corredera, Lara Gandarillas i Roberto Quintana.
Esports
Durada: 120'
20.20
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 15'
22.05
Pel·lícula: Cuestión de justicia
Després de graduar-se en dret a Harvard, Bryan Stevenson rep ofertes molt lucratives per exercir com a advocat, però ell s'estima més marxar a Alabama per defensar persones que han estat condemnades erròniament o que no tenen recursos per tenir una representació legal adequada. Un dels seus primers casos, i un dels més turbulents, és el de Walter McMillian, que el 1987 va ser sentenciat a la pena de mort per l'assassinat d'una noia de 18 anys, malgrat que les proves demostraven ostensiblement la seva innocència. A més, l'únic testimoni en contra seva provenia d'un delinqüent que tenia motius per mentir. Durant els anys posteriors, el Bryan es veu embolicat en un laberint de maniobres legals i polítiques i d'un racisme evident mentre lluita pel Walter i per altres persones com ell malgrat tenir-ho tot en contra seva, incloent-hi el sistema legal.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.15
Pel·lícula: Roman J. Israel, Esq.
Roman J. Israel és un advocat idealista i dedicat, la vida del qual canvia dràsticament quan mor el seu mentor, una icona de la lluita pels drets civils. Quan és contractat per una empresa dirigida per l'ambiciós advocat Geoge Pierce, Roman J. Israel fa amistat amb una jove lluitadora per la igualtat de drets. Però una sèrie d'esdeveniments turbulents posen a prova l'activisme que sempre ha definit la carrera del Roman.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.05
Victoria
Damas de compañía
Emissió dels capítols Muñeca 123 i Damas de compañía.
Sèries
Durada: 115'
04.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 120'