Programació TV3

Dimarts, 2 març de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Avui, Jordi Sánchez és al plató per parlar de les negociacions per formar govern, que ell coordina per part de Junts per Catalunya, i del recurs de la Fiscalia al seu tercer grau. A més, s'entrevista l'advocat de la plataforma Dignitat Blaugrana, Constantí Adell, que va denunciar Bartomeu i la junta directiva anterior, i s'analitza la situació del Barça després de les detencions de dilluns, amb el periodista esportiu Jordi Martí. Més tard, el corresponsal a Moscou, Manel Alías, explica com s'està administrant la vacuna a Rússia, on ja n'hi ha tres d'aprovades, i on és lliure per a tots els adults, sense franges d'edat. Després es parla amb el professor de Relacions Internacionals a Blanquerna-URL Òscar Mateos dels efectes que estan tenint la COVID-19 i les restriccions en l'augment de la pobresa i de les desigualtats. Finalment, Arturo Puente i Isabel Garcia Pagan comenten i contextualitzen l'actualitat del dia i es connecta amb Sergi Pàmies per parlar de la situació del Barça i dels titulars que l'han sorprès.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Sopa harira
Es fa una sopa bastant completa, que al Marroc es fa servir, entre altres coses, per trencar el dejuni durant el Ramadà. Es diu harira.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Marc, el Quim i la Cati estan molt inquiets pel judici, que se celebra aquesta setmana. A més, el Marc, per culpa dels nervis, comet un error a la feina. Mentrestant, la llum se n'ha anat durant la nit al Burger i gran part del menjar s'ha espatllat. La Marta, per part seva, ja ha decidit qui és el seu sospitós. Més tard, la Júlia no s'atreveix a tornar a l'institut, malgrat la visita dels mossos i la fi de les fotos i els mems. Posteriorment, l'Andreu li recomana a l'Eva que, per salvar la seva relació amb el Litus, se centrin en ells i deixin una mica de costat els fills. Entretant, la Sílvia encoratja l'Eulàlia ser valenta amb la negociació del seu contracte. Finalment, la fascinació de la Sílvia per l'Eulàlia comença a cansar la Gemma.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Nexes
Començar
Començar és el verb que centra el tercer capítol, que aquesta setmana proposa una acció al voltant de la qual els participants parlen de les seves vivències, fugint de convencions i prejudicis. Algunes de les preguntes que es plantegen són: qui ho ha engegat tot a pastar fang i ha tornat començar, a qui li agrada començar coses noves, qui ha començat a aprendre de gran alguna cosa que li hauria agradat fer de jove, qui està començant un primer amor i qui ha hagut de tornar a començar després de tocar fons.
Altres
Durada: 100'
23.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 105'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Noël Meya. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Cala Joia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'