Programació TV3

Dijous, 22 abril de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista Andreu Mas-Colell i Guillem López Casasnovas, dos dels economistes que han assessorat el govern català per als fons europeus. A més, es coneix el cas d'un concessionari que ha deixat un centenar de persones sense el cotxe que ja han pagat. Més tard, el divulgador científic Dani Arbós repassa el més destacat dels últims estudis publicats i també l'evolució de les dades i les mesures contra la COVID-19. Posteriorment, dos actors amb espectacles en cartell, Jaume Madaula i Mar del Hoyo, expliquen com els afecten les restriccions de mobilitat i la seva demanda perquè l'entrada serveixi de salconduit per tornar després del toc de queda. Finalment, Esther Vera, Andreu Barnils i Lourdes Lancho participen a la taula de debat del programa i s'afegeix a la conversa Juan Soto Ivars per comentar com les crítiques poden convertir una imatge en viral.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pasta de full amb maduixots
Les maduixes són una fruita de fantasia. La temporada és molt curta. Són àcides i refrescants, una mica dolces i tenen un aspecte que sembla tret d'un conte. S'aprofita que estan en el seu moment per fer un pastís amb pasta fil·lo. Tan senzill com espectacular.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Marta està disposada a denunciar l'Ignasi, però rep un missatge seu i es fa enrere per por. La Gina, per part seva, vol fer-se amiga de la Marta, però aquesta la ignora perquè pensa que és una còmplice de l'Ignasi. Paral·lelament, l'Andreu i la Pili volen demanar un crèdit per pagar el tractament de fertilitat, però el banc els denega l'operació. Per aquesta raó, l'Andreu es planteja retornar la televisió que van comprar. No obstant això, el Manel li fa veure que és absurd i li dona una idea. Finalment, el Jordi descobreix l'Hèctor faltant a la feina i comencen els problemes.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Arriba la diada de Sant Jordi i el NO-DO resumeix en què consisteix una festa que, com era d'esperar, no els entusiasma. També es pot ser testimoni de la signatura de llibres d'Oriol Mitjà i Josep Maria Argimon. Paral·lelament, la Superlliga s'esfuma, però Florentino Pérez ha vingut per vendre la seva gran idea. Mentrestant, a Catalunya es continua sense govern, però la salut és molt important. Per això, la Generalitat ha decidit fer una aportació de capital a una cadena de gimnasos. Més tard, Elsa Artadi protagonitza el musical de la setmana i recita a Pere Aragonès els requisits que ha de complir perquè l'investeixin.
Altres
Durada: 40'
22.45
Hits
HITS és l'acrònim d'Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent. Reuneix dotze esquetxos i un ampli resum, compost de gags curtíssims, que tanca l'espectacle i deixa el públic a punt del col·lapse respiratori.
Altres
Durada: 105'
00.30
El Tricicle, 40 anys punt i final
Aquesta és la història de tres nois de Barcelona que en els anys 80 van pujar als escenaris i van acabar revolucionant la comèdia catalana. La seva és una història d'audàcia, d'èxit, de perfeccionisme i d'amistat, entre moltes altres coses. I també de milers i milers de gags. TRICICLE40 és el retrat vibrant i ple d'humor de l'última gran companyia de teatre gestual, a punt de baixar el teló per última vegada.
Documentals
Durada: 65'
01.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
03.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
04.00
Rumba a l'estudi
Landry el Rumbero. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Genís Barcons. Espai musical.
Altres
Durada: 60'