Programació TV3

Dilluns, 14 juny de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Amanida d'api
Les amanides són un gènere en si mateix. Sovint són un plat bastant improvisat, fet amb el que es troba a la nevera. Però també hi ha amanides que estan molt ben documentades, com l'amanida Waldorf. Avui es fa una Waldorf amb el que es troba en la nevera.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Cristina i el Quique queden per signar el preacord del divorci. Ell acata totes les decisions de la Cristina per no discutir però, més tard, es desmunta davant del seu fill. Paral·lelament, l'Eva i el Litus no han pagat el primer rebut de la hipoteca i no es posen d'acord sobre com fer-ho. L'Eva, per part seva, torna al pis de la Gemma, però les amigues acaben discutint. Mentrestant, la Patri vol demanar un dia de festa al Burger però la Marta no li dona permís perquè la noia no li vol explicar el motiu. L'endemà, la Patri es presenta al Burger però es troba malament. Finalment, la Cati ha de tornar a la feina, però ara ja no hi troba cap al·licient.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Moebius
El túnel
El Natxo i la Leire tenen una missió plegats: investigar on treballa el Carles. El visiten i descobreixen que l'home porta una doble vida. La Mamen descobreix que l'altra persona que apareix al vídeo del mòbil és algú molt proper al noi. La relació entre el Manel i la Lina està a punt de trencar-se del tot. Amb audiodescripció per la TDT.
Sèries
Durada: 45'
22.55
Safe
Amb la vida del Pete penjant d'un fil, el Tom descobreix dos secrets a l'hospital: un que té a veure amb el Pete i l'Emma, i un altre d'una confessió que va fer la Rachel just abans de morir. Tot i la confessió del Jojo, la Sophie i l'Emma creuen que l'assassí podria continuar lliure. Finalment, un intercanvi de missatges fa que el Tom s'acosti una mica més a la Jenny i a un perill cada cop més imminent. Amb subtítols en anglès.
Sèries
Durada: 50'
23.45
Quan arribin els marcians
La pressió per la recerca de la felicitat constant, la superabundància econòmica d'una petita part de la societat i l'actriu Paula Blanco són els protagonistes d'un nou capítol marcià.
Altres
Durada: 25'
00.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.00
Rumba a l'estudi
Arrels de Gràcia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Marc Santo Quartet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'