Programació TV3

Divendres, 22 octubre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista la presidenta del govern de les Illes Balears, Francina Armengol. A continuació, el programa analitza els primers casos de la llei de l'eutanàsia amb Núria Masnou, la referent per a aquest tema als hospitals de l'Institut Català de la Salut. A més, després de la manifestació convocada per a aquest dijous, l'espai parla amb un dels promotors de la protesta contra la gestió de l'alcaldessa Ada Colau, Gerard Esteva, president de la UFEC.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.Inclou TN Comarques Val d'Aran.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Panellets tradicionals
Fer panellets és una tradició dolça, fàcil de preparar i de menjar. En aquest lliurament, Marc Ribas cuina la recepta tradicional de casa seva.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Sílvia està contenta perquè avui ha quedat amb el Toni, però no té clar si és exactament una cita. Paral·lelament, la Gemma dissimula, però no pot deixar de sentir gelosia. La Pili no es disculpa amb el Vicenç per haver estat desagradable i l'Andreu s'enfada amb ella i tornen a discutir pel tema de l'embrió. Mentrestant, el Xavi explica al Quique i la Cèlia que el Bruno té ganes de ser pare. Més tard, el Quique fa un comentari irònic a la Cristina sobre el tema i ella s'enfada molt. Finalment, la Cèlia planteja al Quique la possibilitat de tenir un fill i ell li assegura que està obert a tenir-lo.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Zona zàping
El Barça continua present en el programa, però no tant pel vessant esportiu com per les anècdotes que envolten la institució. L'assemblea del club i l'aparició de l'expresident Bartomeu a Esport3 han donat peu a divertides paròdies. A més, es veu com va acabar el primer Mundial de globus impulsat per Gerard Piqué.
Altres
Durada: 40'
22.50
La gran pel·lícula: Mai és tard
Un veterà rocker continua vivint una desenfrenada vida de músic, amb drogues i una nòvia molt més jove que ell. El dia del seu 64è aniversari, la seva vida fa un gir de 360 graus quan troba una carta, escrita per un jove John Lennon, que el fa replantejar-se certs aspectes de la seva vida. En aquest moment s'adona que sempre hi ha una primera vegada per a una segona oportunitat, i inicia un dur viatge ple d'emocions i sentiments on l'amor és l'única cosa que importa.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
04.00
Rumba a l'estudi
José Luis Lozano. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Elisabet Raspall & Jordi Paulí. Espai musical.
Altres
Durada: 60'