Programació La 1

Divendres, 22 octubre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
La traïció del Leo cau com una bomba a Robledillo, ja que tots estan indignats i dolguts. Tots menys la Julia, encara que el seu entorn espera amb els braços estesos que la dona caigui en l'abisme del desengany. Mentrestant, la Maratón Sierra Norte s'acosta i l'Erik comença a tenir una sensació tan nova i desconeguda com pertorbadora. Paral·lelament, a l'Àfrica, la decisió del Francisco de disputar-li al Ventura la presidència del Círculo de Empresarios comporta els coneguts danys col·laterals. A més, el record de l'Alicia es reaviva el dia del seu aniversari. Finalment, les ferides, encara sense tancar, de l'Ángel i la Inés remouen alguna cosa més que el dolor. Almenys en el jove, que comença a qüestionar-se si està tot dit pel que fa a la culpabilitat de l'assassinat de l'ajudant.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
Els policies entenen que Abad no va pagar l'Argos amb diners. La Carol, per part seva, posa la Lidia a lloc. Mentrestant, la Bea i el Quintero decideixen reprendre la investigació sobre l'assassinat de l'Eva. Paral·lelament, el Jota intenta fer-li la gara-gara al Quintero. Finalment, la Tina demana a la Sheila que no expliqui a l'Espe que el seu germà i ella viuen sols.
Sèries
Durada: 55'
18.20
Premios Princesa de Asturias
Des del Teatre Campoamor, emissió de la cerimònia de lliurament dels Premis Princesa d'Astúries, una de les principals cites culturals a Espanya i de gran repercussió internacional.
Altres
Durada: 100'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Edició que es fa des de l'Hotel de la Reconquista amb motiu dels Premis Princesa d'Astúries. L'informatiu inclou entrevistes a José Andrés, premi Princesa d'Astúries de la Concòrdia; Ugur Sahin i Özlem Türeci, premio Princesa d'Astúries de la Recerca Científica i Tècnica, i Teresa Perales, guardonada en la categoria d'Esports.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 15'
22.10
Pel·lícula: Decisión final
Sonny Weaver Jr., director general dels Browns de Cleveland, intenta fitxar el número u per al seu equip de futbol americà. Però aquesta decisió implica sacrificis que poden afectar la seva vida personal i professional.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.50
Pel·lícula: El hombre de los puños de hierro
Explica la història èpica d'un grup de guerrers, un clan d'assassins i un solitari foraster a la Xina del segle XIX als quals no els queda més remei que unir forces per acabar amb el traïdor que vol desfer-se de tots ells. Des que va arribar al Pueblo de la Selva, el ferrer es veu obligat a elaborar sofisticades eines de destrucció per a diferents faccions tribals. Quan la guerra es fa realitat, el foraster canalitza una antiga energia per transformar-se en arma humana. Mentre lluita al costat d'herois icònics contra un dolent cruel, ha d'aprendre a controlar aquest poder per convertir-se en el salvador del poble que el va acollir.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.15
La otra mirada
Un voto de confianza
El claustre de professores es veu implicat en una crisi en què la Manuela posa el seu càrrec de directora a disposició d'un referèndum. Sense pensar-s'ho ni un minut, la Luisa decideix presentar-s'hi com a candidata i es converteix en la principal rival de la Manuela per a la direcció del centre. D'aquesta manera, alumnes i professores es veuen immerses en una confrontació d'idees, sobretot perquè les noies volen fer valer els seus drets i poder votar en el referèndum.
Sèries
Durada: 75'
02.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 210'