Programació La 1

Dimecres, 22 maig de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
El Medina no aconsegueix dur a terme el seu pla perquè no troba ni la Matilde ni la Clarita, les quals s'han mudat a l'apartament de l'Íñigo. Aquest, per la seva banda, es disposa a buscar el Jacobo. Davant d'aquest gir dels esdeveniments, Doña Bárbara continua pensant que el millor per a la seva filla és anar-se'n de Madrid. Mentrestant, a La Moderna, els empleats estan horroritzats, ja que els diners que havien donat per al projecte del Mario han desaparegut. Posteriorment, la Celia proposa a la Laurita un posat de fotografies artístiques. Finalment, l'Antonia es mostra inquieta per un telegrama que li han tornat i que era per al Pietro.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Pas temporal d'uns quants mesos a La Promesa. La Cruz organitza un sopar i hi convida la seva amiga María Antonia. La seva presència és un bàlsam per a la mala relació que hi ha entre els marquesos. D'altra banda, les vides de la Catalina, la María Fernández, la Vera, el Santos, el Lope, la Pía i la Jana s'han capgirat.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
Secuestro en familia
La Blanca, desemmascarada, no té més opció que sincerar-se amb la Rita. La Bea, per part seva, anima l'Alberto a no tancar-se a l'amor, sense saber de qui s'està enamorant. Finalment, la Menchu i el Martínez continuen donant voltes al tema del nadó.
Sèries
Durada: 55'
22.50
Pel·lícula: Una joven prometedora
Tothom deia que la Cassie era una jove prometedora fins que un esdeveniment misteriós va truncar el seu futur. Però res en la vida de la Cassie no és el que sembla: és endimoniadament intel·ligent, seductorament astuta, i a la nit té una doble vida secreta. Ara, una trobada inesperada està a punt de brindar-li l'oportunitat d'esmenar els seus errors del passat.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.35
Pel·lícula: El inglés que cogió la maleta y se fue
El Tom Harper, un jubilat de 90 anys la dona del qual acaba de morir, s'embarca en una travessia emocionant. El Tom deixa enrere el poble aïllat on viu des de fa 50 anys, situat al punt més al nord de la Gran Bretanya, i viatja fins a la seva ciutat natal, a l'extrem més al sud del país, amb el bitllet gratuït d'autobús. L'intrèpid Tom planta cara al temps, a l'edat i al destí per tal de complir la promesa que va fer a la seva esposa Mary. Tornant al seu passat, el Tom descobreix el món modern i la diversitat multicultural britànica.
Pel·lícules
Durada: 80'
01.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 95'