Programació 33

Dimarts, 27 febrer de 2024
06.00
En Grizzy i els lèmmings
Control remot. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, de l'aire condicionat i d'una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 6'
06.06
El llibre de la selva
Inclou Atrapat, El Bagheera al poblat dels homes i El mico perdut
Infantils
Durada: 33'
06.39
La colla de la selva al rescat!
Inclou El surfista d'argània i El taronja ecològic
Infantils
Durada: 23'
07.02
Súper 4
Inclou Han robat el camaleó i En Rock al rescat
Infantils
Durada: 25'
07.27
Els germans Kratt
Opòssum de butxaca. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
07.49
Fuet
Els senyors feudals, els amos medievals. El Fuet és un gat d'una civilització alienígena que s'ha perdut a Catalunya, però no se sap en quin moment de la història. Dues extraterrestres són enviades en una missió interplanetària a trobar-lo, però, com que desconeixen quan es va perdre, han de recórrer tota la línia temporal, començant per l'època en què els romans van arribar a Catalunya.
Infantils
Durada: 18'
08.07
La vida en calçotets
Super Talent Show. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 11'
08.18
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Qüestió de comoditat. Un grup d'agents secrets protegeixen en secret el món dels alienígenes.
Infantils
Durada: 11'
08.29
Titó
Excursió amb alpaques. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.39
El Mic i els seus amics
Veig, veig unes sabates. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.49
Pirata i Capitano
Una ploma al vent. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
09.00
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy aprèn a volar, El Timmy troba un tresor i El carter Timmy
Infantils
Durada: 28'
09.28
Zoom, el dofí blanc
Inclou El déu que va agafar el sol i SOS Manta
Infantils
Durada: 24'
09.52
Ideafix i els irreductibles
Inclou La piloteta de la Polvorina, L'ou a la romana i L'assumpte del collaret
Infantils
Durada: 34'
10.26
Vicky, el viking
Inclou La gavina d'en Gorm, La varicel·la i La dansa de la victòria
Infantils
Durada: 36'
11.02
Els Dalton
Inclou Els Dalton aixequen el vol, El doctor Jeff Kyll i mister Averell, El concurs dels Dalton, El gegant i Fugida somnàmbula
Infantils
Durada: 34'
11.36
Súper 4
Inclou La flauta de conills i Separats
Infantils
Durada: 24'
12.00
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou El rebost i El rescat
Infantils
Durada: 23'
12.23
El món genial del Tom Gates
Inclou La campiona de camp i El mal de queixal del fantasma
Infantils
Durada: 24'
12.47
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Style Queen - El combat de les reines (II). La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 21'
13.08
Els germans Kratt
L'àliga pescadora. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
13.30
Les Sisters
Inclou Una qüestió de dents, De tal germana, tal germana i Pànic a casa
Infantils
Durada: 35'
14.05
One piece
Inclou Una promesa de fa molt de temps. La cançó del pirata i la baleneta i El passat d'en Brook, un adéu trist a una tripulació alegre
Infantils
Durada: 44'
14.49
Sakura, la caçadora de cartes
La Tomoyo perd la veu. Sakura Kishimoto és una estudiant eixelebrada de 10 anys que un dia es troba un llibre prohibit que conté una sèrie de cartes.
Infantils
Durada: 24'
15.13
El xai Shaun
Inclou El gran Timmy i Encontres amb en Shaun
Infantils
Durada: 13'
15.26
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy fa de bomber i El Timmy i el globus
Infantils
Durada: 19'
15.45
Una mà de contes
El naixement dels cavalls marins. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 10'
15.55
El Mic i els seus amics
El taronger. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.05
La família Teixó-Guineu
La gran recol·lecta. El senyor Edmond Teixó, la senyora Marguerite Guineu i els seus fills i filles respectius formen una família una mica especial. El Pinxo, en Timbal i la petita Trufa, fills de l'Edmond, i la Guineta, la filla única de la Marguerite, han de compartir el mateix cau, cosa que provoca un munt de tensions i discussions entre ells. Però, a mesura que passa el temps, es van coneixent i viuen aventures amb els altres amics del bosc, i van superant tots els prejudicis que tenien al principi i estrenyen cada cop més els llaços familiars, fins que arriben a formar una autèntica pinya.
Infantils
Durada: 12'
16.17
Jasmine & Jambo
Dins del toll del Tatxan. La Jasmine i el Jambo estan bojos per la música. Viuen a Soundland, un lloc divers i surrealista on la música i la vida van de bracet.
Infantils
Durada: 7'
16.24
Musicòrium
L'entonació. Musicòrium és l'indret de Soundland on es guarden els secrets de la música. Des d'allà, la Jasmine i el Jambo expliquen conceptes, històries i curiositats musicals, i llancen un repte perquè els nens i les nenes experimentin amb allò que han après.
Infantils
Durada: 2'
16.26
Els contes de la Pinya
Hansel i Gretel. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 6'
16.32
Pirata i Capitano
L'Arbre de la Confiança. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
16.43
Zoom, el dofí blanc
El pop Paco. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
16.55
Masha i l'os
Inclou Com gat i ratolí i Quina meravella de joc
Infantils
Durada: 15'
17.10
Una mà de contes
Sota el llit. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 8'
17.18
El Mic i els seus amics
El tutú del Mic. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
17.29
L'hora del Timmy
El tractor del Timmy. Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola.
Infantils
Durada: 9'
17.38
Titó
Excursió al Joc de nit. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 11'
17.49
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Un protector empipador i Ho tens a tocar, tucà
Infantils
Durada: 22'
18.11
Polinópolis
Les llémenes-La primera vegada que vaig tenir polls. El Milo és un nen que viu a Polinòpolis, un poble molt particular. Allà hi conviu tota mena d'éssers fantàstics, com els seus amics, que tenen formes i atributs variats i sobrenaturals. Aquesta colla singular travessa l'aventura de créixer i de viure per primera vegada experiències i desafiaments.
Infantils
Durada: 10'
18.21
En Grizzy i els lèmmings
Cabana basculant. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, de l'aire condicionat i d'una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 8'
18.29
Ideafix i els irreductibles
Deliris de grandesa. Ideafix, el gos de l'Obèlix, i els seus companys defensen Lutècia de l'ocupació romana.
Infantils
Durada: 11'
18.40
Dracs: els nou regnes
Olor de drac. Una anomalia geològica provocada pel pas d'un estel ha obert una fissura misteriosa a la superfície de la Terra. Científics de tot el món s'han instal·lat a la vora de la fissura en una estació de recerca anomenada ICARIS. Tot i que ningú no creu en els dracs, el fill d'una científica descobreix una entrada secreta a la Terra dels Dracs.
Infantils
Durada: 23'
19.03
Què deu ser?
Saber. L'Hug té molta curiositat i no para de fer-se preguntes. Amb la Lily i el Fèlix, els seus dos millors amics, xerren i aprenen a reflexionar i a formar-se les seves pròpies opinions.
Infantils
Durada: 5'
19.08
La vida en calçotets
Inclou River Things i La dent de cocodril
Infantils
Durada: 22'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Naruto
El covard número 1. És un pal, però s'ha de fer. Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i esbojarrat, així com pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges.
Infantils
Durada: 24'
20.09
Beta Podcast
Un Betapodcast que fa venir gana. Lola, Grau, Kai i Jan, els quatre integrants de Beta, es reuneixen, al magatzem on viuen, per parlar dels temes que els interessen, els motiven i els preocupen.
Infantils
Durada: 10'
20.19
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 26'
20.45
La casa d'Anubis
La casa dels herois. Nina Martin arriba a Anglaterra per estudiar en un internat, on li han assignat una residència envoltada de misteri anomenada la Casa d'Anubis. La desaparició de la Joy, una de les alumnes, és el punt de partida d'una sèrie d'esdeveniments enigmàtics que marquen tot el curs escolar.
Infantils
Durada: 24'
21.09
El detectiu Conan
Inclou El misteri de la cigonya: Perseguint la Haruna i La cruïlla de la por
Infantils
Durada: 46'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Pel·lícula: Million Dollar Baby
Maggie Fitzgerald és una jove que vol triomfar en el món de la boxa. Frankie Dunn és un entrenador que ha dirigit alguns dels millors púgils i que ara regenta un gimnàs amb el seu amic Scrap, on coneix la Maggie.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.20
Gran reserva
Còmics: Eugenio
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 100'
02.00
El viatge a Mèxic d'en Rick Stein
De Oaxaca a la Chinantla
El viatge del Rick el porta al paradís gastronòmic de Mèxic, Oaxaca. Allà descobreix habitants que encara duen el vestit tradicional, el formatge nacional de Mèxic, plantes de vainilla que creixen salvatges i plantacions de cacau recol·lectades.
Documentals
Durada: 55'
02.55
Drujba, el gasoducte de l'amistat
Més de 200 mil quilòmetres de gasoductes formen una connexió invisible entre Sibèria i França. És una xarxa que des del segle passat ha estat fonamental per al subministrament energètic a l'Europa occidental. El germen, un acord comercial est-oest signat en els pitjors moments de la guerra freda: Occident proporcionaria canonades, tecnologia i diners, mentre que la Unió Soviètica construiria el gasoducte i subministraria gas.
Documentals
Durada: 55'
03.50
Catalunya salvatge
La selva humida
Sèrie documental que dona a conèixer als espectadors els ecosistemes més representatius de Catalunya.
Documentals
Durada: 25'
04.15
GR Barcelona
L'alzina d'en Marc
Sèrie documental en què Marc de las Heras es posa en ruta per Barcelona per descobrir la ciutat des d'un vessant diferent i amb rutes fàcils de fer.
Documentals
Durada: 30'
04.45
Thalassa
La història de Xico (II)
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 15'
05.00
L'illa del tresor
Isabel Coixet
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.25
L'illa del tresor
Jordi Savall
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'