Programació TV3

Diumenge, 24 octubre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 295'
10.55
Signes dels temps
Can Calopa, vinyes i gent solidària
Programa que vol ser un espai obert i pròxim sobre l'actualitat de l'Església, amb protagonistes de tot el món que treballen per defensar els drets humans, la cultura de la pau i la no-violència, l'espiritualitat i la sostenibilitat del planeta.
Altres
Durada: 20'
11.15
Diumenge, concert
Josep Colom, piano/Chopin-Liszt: Sonates en Si menor
L'espai emet concerts commemoratius del 40è aniversari del Festival de Torroella de Montgrí. El pianista català Josep Colom ofereix una lliçó magistral interpretant una de les grans sonates del repertori pianístic: la Sonata en Si menor de Franz Liszt.
Altres
Durada: 60'
12.15
Fake Night
Fake Night amb Martina Klein
L'Oriol té molts defectes, però no es pot negar que és perseverant i, en aquesta ocasió, es veu com insisteix a trobar la fórmula per fer un gran programa de televisió que el catapulti a la fama. En aquest cas, l'oportunitat la té amb la polifacètica Martina Klein. L'Oriol s'esforça per trobar la manera que l'exmodel li reveli els secrets més ben guardats del món de la moda, i pensa idees per descobrir-ne els vessants més desconeguts: des de com va ser la seva arribada a Barcelona fins a com va ser la seva història d'amor amb el tennista Alex Corretja. Per ajudar-lo en aquesta tasca, l'Oriol compta amb el criteri de persones amb un alt nivell cultural que fins i tot pot semblar que no encaixen en l'espai com ara Ramon Gener i Antoni Bassas.
Altres
Durada: 50'
13.05
Polònia
Miquel Iceta i Pedro Sánchez intenten convèncer Gabriel Rufián perquè Esquerra voti que sí en els nous pressupostos del PSOE amb unes propostes molt temptadores al ritme d'Elvis Presley i el seu hit Viva el PSOE! Eulàlia Reguant, Carles Riera i Dolors Sabater, per part seva, reivindiquen la rellevància de la CUP a l'hora d'aprovar els pressupostos de la Generalitat amb el tema I'M CUP, una versió de l'èxit electrònic Blue (Da Ba Dee) que va rebentar les llistes Billboard del 1999. A més, Carles Porta analitza un cas que ha donat molts titulars des que va començar la legislatura: es posa llum a la foscor i es tracta d'esbrinar qui ha matat la unitat de l'independentisme. Un cas més polèmic i complex que el de la Guàrdia Urbana.
Altres
Durada: 40'
13.45
APM? Extra
L'espai mostra caigudes inversemblants a la secció Sa matao paco. A més, Rajoy, a La casa de papel; les millors fuetades a Això és el Bronx; obvietats per un tub, i un convidat molt especial.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Pau, la força d'un silenci
Exiliat a Prada de Conflent, Pau Casals, considerat el millor intèrpret del moment, ha decidit no tocar més en públic fins que la dictadura de Franco no caigui. El Pierre, un jove francès a qui el mestre fa classes, intenta convèncer-lo que faci un concert extraordinari que pot convertir-se en un homenatge a la llibertat.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Tarda de cine: El majordom
Cecil Gaines és un jove que tracta d'escapar de la segregació racial del sud dels Estats Units, a la recerca d'una vida millor. Al llarg de l'ardu viatge cap a la maduresa, el Cecil adquireix habilitats inestimables que li permeten accedir a una oportunitat única a la vida: una feina com a majordom a la Casa Blanca. Allà, el Cecil esdevé testimoni directe de la història i del funcionament intern del Despatx Oval, mentre es gesta el moviment pels drets civils, els assassinats de John F. Kennedy i Martin Luther King, els moviments dels Freedom Riders i les Panteres Negres o l'escàndol del Watergate. Alhora, la dedicació del Cecil a la feina comença a distanciar-lo de la seva dona, la Gloria.
Pel·lícules
Durada: 140'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Construint la taula
Altres
Durada: 55'
23.00
Pel·lícula: La fi d'ETA
Documental sobre les negociacions que van precedir el desarmament de la banda terrorista ETA. La història arrenca l'any 2000 amb les converses entre Eguiguren, que aleshores era president del Partit Socialista d'Euskadi, i el líder de Batasuna, Arnaldo Otegi, a Txillarre, Elgoibar, que es van allargar fins al 2004. També parla de l'arribada a la direcció de la banda de Francisco Javier López Peña, Thierry, representant de l'ala més dura de l'organització, i que podria desbaratar tot el que s'havia aconseguit fins al moment.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.00
Germans
La Beste i l'Erdem acompanyen el Berk a la festa de publicistes. L'Erdem convenç la Beste per anar a ballar, però, just quan comença a divertir-se, s'adona que està fent el ridícul. Mentrestant, el Mahur i el Sakir van a la clínica oncològica, on el metge no els dona la notícia que esperaven. Posteriorment, el Berk s'assabenta que un dels tres germans és adoptat.
Sèries
Durada: 40'
01.40
Pel·lícula: La cabanya
Després de patir una tragèdia familiar, Mack Phillips cau en una depressió profunda que el porta a qüestionar-se totes les seves creences. Sumit en una crisi de fe, rep una enigmàtica carta en què un misteriós personatge el cita en una cabana abandonada al lloc més profund dels boscos d'Oregon. Malgrat els seus dubtes, el Mack viatja a la cabana, on es troba amb algú inesperat. Aquesta trobada porta el Mack a enfrontar-se a veritats importants, que no només transformen la seva comprensió de la tragèdia, sinó que fan que la seva vida canviï per sempre.
Pel·lícules
Durada: 120'
03.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
05.00
Folc a l'estudi
Lluís Gómez Dotze Contes 4tet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'