Programació La 1

Diumenge, 24 octubre de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 195'
09.15
Seguridad vital
El programa acompanya un equip de la Guàrdia Civil de Trànsit en un control massiu. A continuació, se sotmet a debat l'obligatorietat del coixí de seguretat per a motoristes.
Altres
Durada: 30'
09.45
Comando actualidad
Inclou Guerra al plástico
Altres
Durada: 60'
10.45
José Andrés. Cocina frente a la pandemia
El reportatge, conduït per la periodista Alejandra Andrade, retrata el treball que està realitzant a Espanya l'ONG World Central Kitchen, creada pel prestigiós cuiner José Andrés per fer front a les cues de la fam que ha deixat a Espanya el coronavirus. Un viatge que dona veu a les famílies més vulnerables davant la pandèmia. José Andrés recorre el seu país natal per supervisar sobre el terreny la tasca humanitària que està desenvolupant la seva ONG. El xef reparteix menjar, parla amb la gent que espera a les cues i dona les gràcies a centenars de cuiners i més de 5.000 voluntaris que s'estan deixant la pell per combatre la fam.
Altres
Durada: 60'
11.45
Españoles en el mundo
Inclou Zanzíbar, Monterrey i París bohemio
Altres
Durada: 165'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Tonio y Julia: solo amigos
La Julia és terapeuta al centre parroquial on treballa el Tonio, el rector, amb qui va tenir una relació en el passat. Tots dos ajuden una mare soltera a superar la notícia que el pare de la seva filla no vol casar-se amb ella perquè ja té una altra família.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Tonio y Julia: remordimientos
Després que el Tonio voti en contra de la continuació de la Julia en el centre d'assessorament familiar de la comunitat catòlica de Tölz, tots dos necessiten distanciar-se l'un de l'altre. No obstant això, quan els dos presencien un greu accident de cotxe, tornen a treballar junts.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Un sarcófago para dos
La filla d'un oficial de patrulla de Berlín no va poder anar a l'escola de policia i ara s'avorreix treballant en un museu. Un dia, accidentalment, estableix contacte amb un policia infiltrat, el Nils, que es troba en una operació secreta contra el comerciant d'art Johannes Brecht.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: 2 Guns
Durant 12 mesos, Robert Bobby, un agent antidroga estatunidenc, la DEA, i l'oficial d'Intel·ligència de la Marina dels Estats Units Michael Stig Stigman es converteixen a contracor en companys inseparables. Són agents infiltrats en una banda de narcotraficants, i tots dos desconfien l'un de l'altre tant com dels delinqüents que intenten detenir. S'infiltren en un càrtel mexicà per recuperar uns quants milions de dòlars, però quan l'operació surt malament, els superiors respectius del Bobby i l'Stig els donen l'esquena i neguen responsabilitats. Ara, tots els que els envolten els volen morts o empresonats.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
Pel·lícula: Eternal
A un milionari poderós malalt de càncer li ofereixen la possibilitat de sotmetre's a un procediment mèdic radical per transferir la seva consciència al cos d'un home més jove i sa. Al principi, l'operació va bé i l'home gaudeix de la seva joventut renovada, però tot es complica quan comença a descobrir els detalls de la procedència del seu nou cos. Aquest pertanyia a una persona que el va vendre a canvi de diners per a la seva família. Amb aquest descobriment posa la seva vida en perill, ja que en aquest lucratiu negoci no poden quedar caps per lligar. La pel·lícula compta amb un guió escrit pels espanyols Álex i David Pastor, responsables de produccions com Los últimos días.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.30
Pel·lícula: Volar por los aires
Jimmy Dove treballa per a la brigada d'antiexplosius de Boston, on es guanya la fama de ser un dels homes més durs i preparats.
Pel·lícules
Durada: 115'
03.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 155'