Programació TV3

Diumenge, 5 desembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 265'
10.25
Signes dels temps
Programa que vol ser un espai obert i pròxim sobre l'actualitat de l'Església, amb protagonistes de tot el món que treballen per defensar els drets humans, la cultura de la pau i la no-violència, l'espiritualitat i la sostenibilitat del planeta.
Altres
Durada: 35'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 80'
12.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 50'
13.10
Polònia
Pedro Sánchez continua marcant gols a Gabriel Rufián. L'últim, amb l'incompliment del 6% del català a les plataformes. N'ha marcat tants que, fins i tot, li han donat la Pilota d'Or. A continuació, el coronavirus, com si fos Steve Jobs, presenta la seva última novetat: la variant Òmicron: un nou concepte de coronavirus amb més cobertura mundial. Mentrestant, aquest divendres, Catalunya reimplanta el passaport Covid per entrar a bars i restaurants. Es descobreix com ho porta el cambrer preferit del programa: el cambrer del croissant, que amb tantes restriccions ja no té temps per repartir croissants i fer metàfores amb els polítics. A més, l'espai segueix l'estela del documental The Beatles: Get Back, i descobreix en primícia que el govern de Catalunya també va enregistrar el procés de creació dels pressupostos de la Generalitat: 60 hores de material inèdit que ara surten a la llum.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
Lliurament que compta amb un Gran Reserva protagonitzat per la millor seguidora del cantant Raphael. A més a més, Dani Alves fent-se notar, Pere Aragonès dibuixant, la consellera d'Acció climàtica més sorprenent i un convidat molt especial.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Canvi de guió
Un guionista britànic passa pel seu pitjor moment. Després d'uns anys brillants, plens d'èxits, les coses li van molt malament. A més de no tenir feina, s'ha divorciat i està en la ruïna. La seva vida no pot empitjorar més. Quan li ofereixen fer classes en una petita universitat, accepta la proposta. Allà coneix una mare soltera, de qui s'enamora perdudament.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.40
Tarda de cine: Hannah i les seves germanes
La Hannah, la Holly i la Lee són les tres filles d'un matrimoni d'actors. Cadascuna té un caràcter completament diferent. La Hannah, la més gran, té una vida d'èxit professional i familiar. Tot i això, tota la seva vida comença a trontollar quan l'Elliot, el seu marit, s'enamora de la seva germana Lee.
Pel·lícules
Durada: 115'
19.35
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 20'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Fugir de l'infern
Altres
Durada: 55'
23.00
La Gemma té un pla
Inspirada en la figura del seu avi, que durant la Guerra Civil espanyola va ajudar capellans a creuar els Pirineus per salvar-los la vida, la Gemma decideix ajudar refugiats de guerra sirians i afganesos a sortir de manera clandestina de Grècia i Sèrbia, on han quedat atrapats durant molt de temps, malvivint en camps de refugiats. Cansada d'intentar-ho sense èxit per les vies legals, els porta en el seu cotxe a través de la ruta dels Balcans i travessen les fronteres com si fossin una sola família, usant els documents d'identitat d'una família catalana que els hi presta. Totes les missions acaben bé, excepte una. La Gemma s'enfronta a una pena de fins a 12 anys de presó pel delicte de tràfic de persones després que la policia l'enxampés, juntament amb el seu marit, intentant entrar a Sèrbia amb una família afganesa de manera clandestina.
Documentals
Durada: 60'
00.00
Els perfils d'Alícia
Espai que fa un retrat de l'excel·lència musical de Catalunya i ofereix un relat dels valors creatius, artístics, socials i culturals a partir de les vivències personals i professionals dels 11 premiats en els Premis Alícia 2021. La peça combina les entrevistes i les històries dels protagonistes amb fragments musicals emotius que acompanyen cada guardonat o guardonada. A més, es compta amb altres aparicions destacades, com ara la de l'escultora i il·lustradora Carme Solé Vendrell, autora de l'estatueta dels Premis Alícia. Finalment intervé el president de l'Acadèmia Catalana de la Música, Gerard Quintana, que lliura el Premi Alícia a la trajectòria a la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet.
Documentals
Durada: 65'
01.05
Pel·lícula: Cobra
Marion Cobretti, també anomenat Cobra, és un policia de mètodes poc convencionals a qui només avisen en situacions excepcionals.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
04.00
Rumba a l'estudi
Valentí Moya & Joan Pau Cumella. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Eva Verde & Publio Delgado. Espai musical.
Altres
Durada: 60'