Programació TV3

Dijous, 30 juny de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
08.30
Els matins
El programa analitza el nou paper de l'OTAN després de la invasió russa d'Ucraïna amb el general de brigada retirat i analista de la fundació Alternativas, José Enrique Ayala, i amb la investigadora del centre Delàs, Ainhoa Ruiz. A continuació, Lídia Heredia conversa amb la realitzadora Alba Sotorra sobre les reaccions al Kurdistan del pacte entre Turquia, Suècia i Finlàndia, que inclou el PKK a la llista de grups terroristes.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Orada amb crosta i cirerols al forn
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
L'Andreu descobreix que han fet fora del pis la Patri i que la noia no té on dormir, i està disposat a ajudar-la, tot i que no sap si és gaire bona idea. Mentrestant, la Gina ha rebut la foto que li va fer la Marta mentre dormien i està molt espantada, així que decideix anar a buscar l'Ignasi. A més, la mentida de la Marta comença a desmuntar-se. Finalment, la Sílvia vol allunyar el Roc de les activitats de la protectora i hi busca alternatives.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Pedro Sánchez, Laura Borràs i Pere Aragonès es converteixen en guionistes del programa per un dia i es reuneixen per preparar els guions de la setmana. Paral·lelament, per preparar una gran festa, l'espai ha contactat amb el talismà de l'audiència a Catalunya, Carles Porta, però Lildami apareix amb una proposta millor per fer un final de temporada apoteòsic. Tot seguit, Sánchez, Feijóo, el rei Joan Carles, Paco Marhuenda, Jorge Fernández Díaz i Franco canten que Espanya és una democràcia plena i que hi ha molts motius per a l'alegria. A més, Inés Arrimadas és la protagonista del nou anunci de la DGT, després que Ciutadans hagi quedat fora de circulació a les últimes eleccions.
Altres
Durada: 40'
22.45
Alguna pregunta més?
El programa mostra com Isma Juárez va aconseguir infiltrar-se a La velada del año 2 que va muntar Ibai Llanos a Badalona. Tot seguit, un Díaz de Fúria molt calent amb Joel des del Saló Eròtic de Barcelona. El cantant Álvaro Soler, per la seva banda, participa a La televisió és cultura. A més, el ball de la cançó de l'estiu amb Julen, la sèrie definitiva sobre el Barça i un hit musical per tancar la temporada. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 40'
23.25
Pel·lícula: L'illa
A mitjan segle XXI, Lincoln Eco-Seis i Jordan Delta-Dos es troben entre els centenars de residents d'un complex tancat. Igual que tots els habitants d'aquest entorn vigilat curosament, tot a les seves vides quotidianes és sota control, aparentment pel seu propi bé.
Pel·lícules
Durada: 140'
01.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
03.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 45'
04.00
Rumba a l'estudi
Ivan Durban. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Newcat. Espai musical.
Altres
Durada: 60'