Programació La 1

Dijous, 30 juny de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
El periodista Marc Sala entrevista Pedro Sánchez, president del Govern, des del set d'RTVE al recinte firal d'IFEMA, seu principal de la cimera de l'Aliança Atlàntica. Durant la conversa, Sánchez analitza els avenços de la cimera de l'OTAN, una de les reunions més importants dels darrers anys, amb el teló de fons de la guerra a Ucraïna.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 270'
13.00
Menudos Torres
Viajamos a Málaga
Espai que pretén fer arribar als espectadors la cuina genuïna i la riquesa de la gastronomia espanyola. A cada programa, els germans Torres elaboren dues receptes i compten amb l'ajuda de pastissers molt prestigiosos per fer una tercera recepta dedicada únicament a les postres. A més, s'hi inclouen reportatges sobre altres cultures culinàries i seccions complementàries dedicades a la nutrició, l'enologia i la sostenibilitat, entre moltes altres. Finalment, el format rep un convidat VIP setmanal, una cara coneguda pel públic que cuina amb els germans Torres, i altres persones de l'entorn dels cuiners.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Pel·lícula: El último tren de Gun Hill
El xèrif Matt Morgan, que exerceix el seu càrrec a la localitat de Gun Hill, es desplaça al feu ramader més important de la comarca, ja que sospita que allà hi ha l'assassí de la seva dona.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.55
Servir y proteger
La Vega és detinguda quan registra la casa del Víctor. Paral·lelament, el Víctor fuig quan la policia vol endur-se'l a comissaria. L'Olga, per part seva, celebra amb la Paty i la María el seu comiat de soltera. Mentrestant, la Gloria intenta convèncer el Quintero que vagi al casament del seu fill. Finalment, l'Espe i el Carlos planegen anar-se'n de viatge quan la Sheila sigui fora.
Sèries
Durada: 55'
18.50
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.50
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 40'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Enred@d@s
Format que reuneix els vídeos més increïbles entre els milions de vídeos que cada dia sorgeixen a la multitud de plataformes, aplicacions i xarxes socials. A més, el programa uneix la vocació divulgativa amb l'entreteniment més pur.
Altres
Durada: 30'
22.40
Parot
El traslado
Emissió dels capítols Carnaval i El traslado.
Sèries
Durada: 130'
00.50
Comando actualidad
Inclou Soldado de profesión, La burbuja de la felicidad i Un paso al frente
Altres
Durada: 185'
03.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
05.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 15'