Programació TV3

Dijous, 7 juliol de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, que explica l'evolució que es preveu en aquesta onada de casos de covid-19 i quina demanda hi ha hagut des que ahir es van posar en funcionament les baixes automàtiques. Tot seguit, es conversa amb el director de Mobilitat de l'AMB, Joan Maria Bigas, per parlar dels problemes a les línies d'autobusos del Baix Llobregat. A més, l'editora de Gaceta Holandesa, Alejandra Mahiques, i la consultora agrosocial Neus Monllor, analitzen per què els ramaders, els agricultors i els pescadors bloquegen carreteres i ports a Holanda, i si els seus problemes són comparables amb els del sector primari català.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Musclos thai i hummus d'edamame
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Cuines
Gaspatxo de maduixes
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 25'
16.25
Com si fos ahir
El Salvatore convida la Cati a la serenata del Nicola, però aquest es presenta al pis de la Cati i ho espatlla tot. La Paz, per part seva, decideix prejubilar-se per poder passar més temps amb la Joana. Més tard, se'n van a Austràlia i cedeixen el pis a la Patri. Finalment, la Sílvia no sap res del Roc des de fa dies.
Sèries
Durada: 30'
16.55
El paradís de les senyores
El Cattaneo està molt preocupat per l'article que volen publicar i el Luciano decideix anar a parlar directament amb l'Umberto. Mentrestant, la Roberta té un problema: els seus pares venen a Milà i ella els ha dit que estava promesa perquè estiguessin contents, però ara no sap què pot fer per continuar amb la mentida.
Sèries
Durada: 45'
17.40
Tot es mou estiu
Magazín d'entreteniment que recorre Catalunya per mostrar tot el que passa durant l'estiu. A més, el programa rep convidats de tota mena i comenta l'actualitat social i cultural.
Altres
Durada: 135'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Especial musicals
El lliurament més festivaler de la temporada, amb un especial dels millors musicals de l'any, com el protagonitzat per Felipe González i José María Aznar, que animaven des del seu vaixell a utilitzar tots els aparells elèctrics perquè volien continuar fent-se rics a costa de l'increïble preu de l'energia. Pablo Casado, per part seva, cantava Presos mentre demanava l'empresonament de Puigdemont. Paral·lelament, després de la mala situació en què Koeman va deixar el Barça, Laporta suplicava un Diazepam per a Xavi amb la versió de Tobogan, del grup valencià Zoo. Així mateix, aquest lliurament reviu l'Ay, mamá de Rigoberta Bandini en versió reial de la mà de Rigoberto Borboni. També hi ha espai per a Ateo, l'èxit de C. Tangana i Nathy Peluso, amb Franco i Casado com a protagonistes.
Altres
Durada: 40'
22.45
A 2 veus
Buhos
La Fiona, el Lluís, la Sònia i l'Albert, tots amb una estreta relació amb la música, són els quatre aspirants que lluiten per cantar amb Buhos. Tots quatre conviuen durant tres dies en una masia del Berguedà on es preparen la cançó que han de cantar, anomenada Mil batalles, amb l'ajuda de la professora i pianista Laura Andrés. A més, compten amb la supervisió de la Nina. Finalment, després de dues eliminacions, tots dos finalistes viatgen cap a la Fortalesa dels Vilars d'Arbeca per demostrar el seu talent i tot allò que han après davant del grup Buhos. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 50'
23.35
Ments inquietes
Gastronomia
El programa es pregunta com es crea un plat nou, què emociona i inspira un xef i què es cou dins del seu cap. Carme Ruscalleda i Ivan Surinder demostren que el procés creatiu d'un cuiner és únic, personal i intransferible, ja que va lligat a les arrels i a la història de cada persona. Posteriorment, Ruscalleda, l'única dona al món que ha acumulat set estrelles Michelin, parla dels seus inicis professionals difícils en un món que no li atribuïa cap altra aspiració que casar-se. Més tard, Surinder revela el tràgic incident que el va catapultar als fogons, des d'on ara prepara receptes índies catalanitzades. Dues maneres molt diferents d'entendre la gastronomia, dues generacions de restauradors amb 40 anys de diferència entre ells però amb un mateix objectiu: fer feliç a tothom que s'asseu a la seva taula. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 55'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.00
Rumba a l'estudi
José Luis Lozano. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Elisabet Raspall & Jordi Paulí. Espai musical.
Altres
Durada: 60'