Programació TV3

Dijous, 11 agost de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 395'
12.35
Per Àsia amb John Torode
Inclou La cuina de fusió de Macau i Bangkok: El John visita Bangkok, la capital tailandesa, que és un dels seus destins culinaris preferits. Per començar, el xef tasta el famós menjar de carrer tailandès. Després, el John ajuda un xef a preparar el menjar que es dona com a almoina als monjos budistes.
Documentals
Durada: 50'
13.25
Manduka
Sopa cruixent: Guillem Viladoms i Alba
La Paula rep la visita d'un divertit influencer, Guillem Viladoms. I no ve sol, sinó que ho fa amb la seva xicota Alba, que l'acompanya en molts dels vídeos. Com que la Paula sap que al Guillem i l'Alba això de la cuina no els va gaire bé, els prepara una recepta molt senzilla: un batut de maduixots amb fruita.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Minestrone de verdures d'estiu
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 25'
16.05
El paradís de les senyores
Emissió dels capítols Cap. 180, Cap. 181 i Cap. 182.
Sèries
Durada: 130'
18.15
Tot es mou estiu
Magazín d'entreteniment que recorre Catalunya per mostrar tot el que passa durant l'estiu. A més, el programa rep convidats de tota mena i comenta l'actualitat social i cultural.
Altres
Durada: 95'
19.50
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 70'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
L'au pair
Quatre són multitud
La cantant Suu fa de cangur de l'Irena, de vuit anys, i l'Arnau, de cinc, dos germans de Torroella de Montgrí, al Baix Empordà, amb caràcters molt diferents. LIrena és sensible i ordenada, i l'Arnau és un autèntic huracà. La Suu no ho té gens fàcil per gestionar un dia amb aquests dos germans i les possibles visites sorpresa que poden rebre. Paral·lelament, el presentador de televisió Llucià Ferrer conviu un dia sencer amb la Leia, de nou anys; el Quim, de set anys; el Pep, també de set anys, i el Mateu, de tres anys, quatre germans amb personalitats molt diferents que viuen a Igualada, a l'Anoia. En aquest cas, la tasca del Llucià és aconseguir gestionar els problemes habituals en una casa de quatre germans, dos d'ells bessons.
Documentals
Durada: 55'
23.00
A 2 veus
El retrobament
Tots els guanyadors de la temporada es retroben amb la Nina per recordar els grans moments viscuts. A més a més, l'espai mostra imatges inèdites, vídeos del que passava a les habitacions de la masia, els càstings dels guanyadors i una sorpresa final que els deixa a tots bocabadats. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 46'
23.46
Ments inquietes
Arquitectura
L'arquitectura és extremament present en el nostre dia a dia, però no solem ser-ne conscients. Carme Pigem i Benji Iborra exposen la seva manera d'entendre aquesta disciplina i revelen les fases i secrets dels seus projectes arquitectònics. Pigem va cofundar RCR, l'estudi olotí de renom internacional que el 2017 va guanyar el premi Pritzker, l'equivalent al Nobel en arquitectura; un reconeixement a dècades de treball incansable amb una evolució fascinant. Iborra, per la seva banda, va engegar un estudi amb quatre amics de la universitat en plena crisi econòmica del 2007: el seu entusiasme va acabar atraient encàrrecs, i ara són un dels estudis més prometedors a escala nacional. Dos arquitectes pertanyents a generacions i contextos molt diferents, però amb discursos definitivament magnètics sobre els elements arquitectònics que, imperceptiblement, envolten a tothom. (Últim programa de la temporada.)
Documentals
Durada: 54'
00.40
Pel·lícula: Temps de pioners
Durant la Guerra Freda, els russos planegen enviar un home a l'espai. El pilot militar Pavel Belyayev i Alexei Leonov estan llestos per a la missió, però s'han d'enfrontar a molts obstacles i perills.
Pel·lícules
Durada: 130'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
04.00
Rumba a l'estudi
Te Descargo. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Malacara Blues Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'