Programació La 1

Dijous, 11 agost de 2022
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad (10.00h.) y La hora de La 1 verano (12.30h.).
Altres
Durada: 330'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Pel·lícula: Luna de verano
Svea Jerndahl, editora gerente en la empresa de su suegro, viaja personalmente hasta la casa de Erik, a quien ha contratado para escribir unos textos. Allí se enamora de Anders, amigo de Erik. Sin embargo, Svea se culpa de la muerte de su marido y su hija hace cinco años y no se atreve a disfrutar de la vida.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.55
Servir y proteger
La policia desarticula la banda dels Escorpiones i en deté els principals capitostos. La Lidia, per part seva, torna d'Amsterdam. Paral·lelament, el Saúl demana al seu pare dedicar-se al negoci dels cobraments, però ell s'hi nega. Mentrestant, el Marcos confessa al Bremón que ha decidit fer-se policia. Més tard, la Vega agraeix a la Hanna l'haver-li evitat una nova pallissa. Finalment, el Fantasma assassina una nova víctima.
Sèries
Durada: 60'
18.55
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.50
Te ha tocado
30 concursants s'enfronten en duels per parelles per poder jugar al billar japonès, una rampa amb 14 clots en els quals es troben un munt de regals i molts diners. Els participants són sempre els mateixos, formen part del públic del programa, i van sortint a jugar a mesura que el número que tenen assignat surt del bombo que hi ha al plató. Qui guanyi l'últim duel s'enfronta a la prova final, un únic clot al billar japonès, on té l'oportunitat de guanyar El Bote a la Súper final. Un pot que comença amb una quantitat de 1.000 € el primer dia i que augmenta 500 € a cada programa.
Altres
Durada: 40'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
Mapi
Una nena virtual anomenada Mapi posa a prova la lògica i la imaginació d'un grup de famosos que van al programa per respondre les sorprenents preguntes que sorgeixen de la seva ment. Qüestions molt divertides sobre el món que qualsevol nen es faria, però que poden resultar difícils de respondre. L'objectiu dels convidats és doble: sortir airosos dels peculiars interrogants de la Mapi i encertar el màxim nombre de respostes per sumar punts als seus marcadors.
Altres
Durada: 35'
22.25
Pel·lícula: Peter Rabbit
Peter es un conejo rebelde que mantiene desde hace tiempo una lucha encarnizada con el Sr. McGregor, dueño del huerto en el que entra continuamente a robar verduras. La rivalidad que les enfrenta les lleva incluso a luchar por el cariño de su adorable vecina. Pero sus peripecias les van a llevar mucho más lejos del campo donde viven.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.50
Pel·lícula: El señor de los anillos II: Las dos to
Boromir ha muerto y Gandalf ha desaparecido en el puente de Khazad, por lo que la comunidad se ve obligada a dividirse en tres grupos. Sin embargo, esta disolución no ha socavado la firmeza de ninguno de sus miembros para acometer su heroica misión. Perdidos en las colinas de Emyn Muil, Frodo y Sam descubren que alguien les sigue: el misterioso Gollum.
Pel·lícules
Durada: 170'
02.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'