Programació TV3

Diumenge, 27 novembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Néixer de nou
El IV Congrés Protestant de Catalunya
L'espai parla del IV Congrés Protestant de Catalunya i ho fa de la mà de Guillem Correa, director del programa i responsable d'organitzar aquest congrés.
Altres
Durada: 25'
10.35
Signes dels temps
Marcel Capellades, l'ermità del silenci i l'acollida
L'espai emet el testimoni del monjo, capellà i ermità Marcel Capellades Ràfols, que fa gairebé 30 anys que viu en solitud a l'ermita de Sant Salvador de Bellver, a Sant Boi de Lluçanès. Una ermita que ell mateix va reparar amb l'ajuda dels seus amics i que els caps de setmana acull gent i celebra l'Eucaristia.
Altres
Durada: 20'
10.55
Diumenge, concert
La Locomotora Negra: l'última estació
Espai que ofereix el concert de comiat de La Locomotora Negra, després de 50 anys de circular a cor què vols per les vies del jazz i del swing. El recital, celebrat el 27 de novembre de 2021 en el marc del Festival de Jazz de Barcelona, va omplir el Palau de la Música, que ha estat aquests 50 anys una de les estacions més habituals de La Locomotora Negra. En aquesta última estació, la formació dirigida per Ricard Gili es mostra al complet, amb els 18 músics, quatre dels quals ho són des del primer dia: el mateix Ricard Gili a la direcció i trompeta, el pianista Tòfol Taladrado, el saxo tenor Tomàs González i el bateria Carles Gili.
Altres
Durada: 80'
12.15
Òpera prima
La gata perduda, compta enrere
Després d'enfrontar-se a la part més difícil, els assajos d'escena amb piano, amb els cantors en moviment i sense perdre el ritme, han passat les vacances i només falta una setmana per a la gran estrena de La gata perduda. El capítol comença amb el primer assaig que els cantors aficionats fan a l'escenari del Liceu, i el resultat no és gaire bo. Més tard, s'incorporen als assajos el grup de heavy, el de rumba i el de hiphop. Paral·lelament, una de les solistes es lesiona i la seva participació a l'òpera perilla. Finalment, es mostra l'estrena de l'òpera.
Altres
Durada: 50'
13.05
Polònia
A l'exterior del Suprem s'hi ha instal·lat una fanzone de jutges per seguir en directe el resultat de la vista de Carles Puigdemont. Mentrestant, Salvador Illa, que ja es veu presidint la Generalitat, reparteix una mica d'alegria a ritme de Jugular, de Triquell. Així mateix, s'estrena la nova pel·lícula de terror que ha causat furor al Festival de Sitges: L'home del gas. A continuació, després de la polèmica amb la llei del només sí es sí, Irene Montero vol deixar clar que la culpa és d'alguns jutges masclistes. No obstant això, Pedro Sánchez i un jutge masclista li fan veure que no té raó.
Altres
Durada: 40'
13.45
Alguna pregunta més?
El programa viatja a Vigo per encendre els llums de Nadal amb l'alcalde de la ciutat, Abel Caballero. Nerea Sanfe, per part seva, visita Catalunya en miniatura amb un guia turístic molt especial: el Gran German. Més tard, a la secció La televisió és cultura, la periodista Danae Boronat parla sense embuts sobre el món del futbol. Posteriorment, l'espai mostra Luis Enrique fent de professor de Merlí i el nou anunci de la Loteria Nacional. Finalment, s'emet una cançó dedicada als influencers.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La festa de Nadal
Per tal d'aconseguir un gran client per a l'empresa, un grup d'executius organitza el que hauria de ser una festa d'empresa èpica, però que s'acaba convertint en un batibull fora de control.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Tarda de cine: Un Nadal diferent
La Kara Gentry i la Jessie Wilkins són dues adolescents que es coneixen en un vol i descobreixen que totes dues van a passar el Nadal amb els seus respectius avis, als quals no han conegut mai. Aleshores se'ls acut la idea d'intercanviar-se l'una per l'altra. La d'origen més humil passa un Nadal fastuós a la mansió familiar, i la milionària descobreix el que és passar un Nadal en família.
Pel·lícules
Durada: 125'
19.40
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 15'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Entre la terra i el cel: guerra
Altres
Durada: 70'
23.15
Hotel Voramar
Emissió dels capítols Cap. 33 i Cap. 34.
Sèries
Durada: 115'
01.10
Quan arribin els marcians
Edatisme i María Hervás, Yerma
A diferència d'altres discriminacions, n'hi ha una de la qual no s'escapa cap membre de la humanitat: l'edatisme, una mirada infravaloradora cap a les persones grans. Aquesta setmana, el programa mira de superar-lo amb gent de diverses generacions i plena de vitalitat. A més, l'espai conversa amb l'actriu María Hervás, la protagonista de Yerma, de Federico García Lorca, que es pot veure aquests dies al Teatre Lliure.
Altres
Durada: 35'
01.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
04.00
Rumba a l'estudi
Pantanito. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Carol Durán-Soroll Blanc. Espai musical.
Altres
Durada: 60'