Programació La 2

Diumenge, 27 novembre de 2022
06.10
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
06.25
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 35'
07.00
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 60'
08.00
Los conciertos de La 2
Concierto de Música militar (I). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 40'
08.40
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 35'
09.15
Medina en TVE
Salón Internacional del libro de Sharjah (II)
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Razones del corazón
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
50 aniversario del CEJC
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Capacitados para vivir la fe
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Mochilas, y mucho más, para Burkina Faso
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Un alto por los derechos y la justicia
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Flash moda
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
13.25
Turismo rural en el mundo
Badajoz
El programa emprèn un viatge al sud d'Extremadura, per la província de Badajoz. En aquesta cruïlla de camins, surt des de la històrica ciutat de Zafra per descobrir la regió natural de Los Lagos.
Documentals
Durada: 35'
14.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
14.35
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
14.40
Stonehenge: el regreso de los muertos
Sota el monument prehistòric de Stonehenge hi ha enterrats nombrosos cossos, que el professor Mike Parker Pearson i el seu equip han rebut permís per analitzar per primera vegada. Una investigació que aporta proves que demostren el nexe d'unió entre les illes britàniques i la causa del seu declivi.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Dinamarca salvaje y maravillosa: El lago y el río i Dinamarca salvaje y maravillosa: La ciudad: A Dinamarca, no més d'un deu per cent de la superfície està ocupada pels humans i, tot i així, en aquestes zones sempre és present la naturalesa. A més, les ciutats ofereixen moltes possibilitats a aquells que saben adaptar-s'hi, sobretot als ocells.
Documentals
Durada: 100'
18.00
El documental de La 2
Inclou Espiando en la manada: Las islas: Les criatures espies exploren les illes dels Mars del Sud. En aquests llocs aïllats, lluny del continent, han evolucionat alguns dels animals més singulars de la Terra.
Documentals
Durada: 55'
18.55
Cuaderno de campo
Ratas y ratones
Les diverses rates i els seus petits parents, els ratolins, són uns animals sorprenents, increïblement àgils, adaptables i molt intel·ligents. Aquest capítol descobreix els seus secrets més ben guardats.
Documentals
Durada: 30'
19.25
Un país mágico
Villanueva de los Infantes
El programa viatja fins a un lloc de la Manxa que va ser una de les joies del Segle d'Or, la llavor i el punt d'origen del Quixot: Villanueva de los Infantes.
Altres
Durada: 60'
20.25
De seda y hierro
Piloto en tierra
Espai que reuneix històries emocionants sobre discapacitat i dependència. Una visió diferent a partir d'una sèrie de retrats íntims i positius de persones que promouen la normalització, la diversitat, la inclusió i la visibilització.
Altres
Durada: 30'
20.55
Metrópolis
Los Ángeles
Los Angeles, pionera en noves tendències, és la ciutat de la llibertat i l'estil de vida relaxat, unes característiques que es reflecteixen en la seva arquitectura.
Documentals
Durada: 30'
21.25
Imprescindibles
Inclou El filtro del amor
Documentals
Durada: 65'
22.30
Versión española: Katmandú, un espejo en el cielo
Història de la mestra Victoria Subirana, una catalana nascuda el 1959 que es va casar amb un ciutadà nepalès xerpa. La Vicki va arribar a Katmandú el 1988 i allà va descobrir que la seva professió era molt més útil en un país amb un analfabetisme del 80%.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.45
Pel·lícula: Mimosas
Una caravana travessa les muntanyes de l'Atles marroquí amb la missió de conduir el patriarca moribund al poble on va néixer, on espera trobar finalment repòs. El viatge es presenta ple d'incògnites, però l'Ahmed i el Said, dos vividors, asseguren conèixer el camí. En un altre lloc, potser en una altra època, el Shakib, bufó entre els taxistes, és reclutat amb l'encàrrec de vigilar la caravana i assegurar que la vídua del patriarca vegi complerta la promesa de la tribu. Desorientats, han de superar la neu, la persecució, l'assalt i el rapte.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.15
Pel·lícula: Descubriendo a Anna Frank. Historias p
Documental conduït per l'actriu Helen Mirren que explica la vida d'Anna Frank a través de les pàgines del seu diari, un text extraordinari que ha donat a conèixer la tragèdia del nazisme a milions de lectors a tot el món. La història de l'Anna s'entrellaça amb la de cinc supervivents de l'Holocaust, adolescents com ella, amb els mateixos ideals, el mateix desig de viure i el mateix coratge: Arianna Szörenyi, Sarah Lichtsztejn-Montard, Helga Weiss i les germanes Andra i Tatiana Bucci.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.45
La máscara con la que vivimos
Als homes se'ls ha ensenyat des de petits a amagar les seves emocions, amb idees com que s'han acabat les llàgrimes o que cal aprendre a dominar i controlar les circumstàncies per ser un home. Actualment, els estereotips de gènere són reforçats pels mitjans. A més, la violència als videojocs no fa sinó reforçar els estereotips del que ha de ser un home.
Documentals
Durada: 55'
04.40
Cómo se hizo Dinastías
Van passar més d'un any de rodatge i investigació amb una manada de lleons liderada per una femella, la Charm. Van empatitzar amb aquesta família quan els mascles van marxar a buscar nous territoris, i van descobrir la gran capacitat de lideratge femení d'aquesta lleona. A més, la investigació els va servir per confirmar que les que cacen són les lleones i que els mascles poques vegades les ajuden.
Documentals
Durada: 45'
05.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'