Programació TV3

Dijous, 23 març de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Albergínia a la parmesana i pa de pessic suzette
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Gemma troba a faltar el Toni i li envia un missatge molt maco per quedar. Paral·lelament, l'Èric continua espantat per tot el que ha viscut al parc amb la nova joguina, i es nega a deixar que la Tilda se l'endugui a l'escola. Finalment, el Jordi s'amoïna per tot el que li pugui estar passant al Juli i mira de controlar-lo.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
La moció de censura de VOX fa moure l'esquelet de Ramón Tamames a ritme del tema Dance Monkey, del grup Tones and I. Paral·lelament, dilluns va començar la quarta temporada de Crims, i cada cop queden menys assassinats interessants per explicar. Per aquest motiu, el programa descobreix com s'ho ha fet Carles Porta per aconseguir noves històries a El crim de Crims, que compta amb la col·laboració especial de Mayka Navarro. Mentrestant, el rei emèrit ha preparat unes classes magistrals per orientar la princesa Elionor sobre com afrontar la formació a les forces armades que començarà el proper setembre. A més, per celebrar la victòria del Barça contra el Reial Madrid, Laporta i Xavi Hernández es preparen per a la desfilada del club blaugrana de més baix cost de la història.
Altres
Durada: 40'
22.45
Alguna pregunta més?
La Nerea viatja fins al cor de València per viure en directe les falles i la mascletà. L'Isma, per la seva banda, surt al carrer per preguntar als madrilenys com viuen la telenovel·la del cas Negreira. A continuació, a la secció La televisió és cultura, la periodista Agnès Marquès té uns quants atacs de riure. A més, es descobreix com és la nova plataforma digital de TV3, es veu un dron que xoca contra un avió rus, Ramón Tamames a Jurassic Park i uns quants exorcismes televisius.
Altres
Durada: 45'
23.30
Zona Franca
Una cita de dilluns a dijous, amb la sàtira, la comèdia i l'espectacle de la mà de les cares més suggerents i originals del món de l'humor de Catalunya. El programa inclou monòlegs, entrevistes, múltiples col·laboradors, una banda de música i esquetxos en directe.
Altres
Durada: 60'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
04.00
Rumba a l'estudi
El Cigarrito de Después. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lluís Gómez Dotze Contes 4tet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'