Programació La 1

Dijous, 23 març de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
Els Duques de los Infantes es presenten d'improvís a La Promesa. En realitat, el Camilo els ha citat per explicar-los que el Manuel es casa per salvar la seva família de la ruïna. Paral·lelament, el Salvador es deslliura de la presó, però no li queda cap altra opció que anar a la guerra. La María Fernández li ofereix els seus estalvis per pagar la quota i deslliurar-se'n, però són insuficients. La Leonor, per part seva, explica a la Martina que no suporta estar més temps a La Promesa. A la Martina se li acut que estudiï moda a París, però els seus pares s'hi neguen. Mentrestant, el Baró insisteix a minar la decisió del Manuel de casar-se amb la Jimena. Així mateix, la Pía s'enfronta a ell per la pallissa que va ordenar que clavessin al Rómulo i, vigilant, arriba a punt per evitar que abusi de la Teresa. Al seu torn, la Jana declara el seu amor al Manuel, però la seva història és impossible. Finalment, la María descobreix una caixa amb bales i tem que faci una bogeria contra el Baró, però qui finalment s'hi enfronta és l'Alonso.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
Han passat uns quants mesos i el Ross es prepara per rebre el líder de la invasió francesa, el general Toussaint. La Morwenna i el Drake, per part seva, estan a punt per donar la benvinguda al seu fill. Finalment, el George no té clar com acabar amb el Ross d'una vegada per sempre. (Últim capítol.)
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La caza. Guadiana
Río
La tensió entre la Sara i el Víctor es palpa en l'ambient i el sergent Selva necessita entendre què passa entre ells. Mentrestant, l'equip dels GEAS troba el mòbil de l'Alicia al riu a tocar d'uns canyissars a prop de casa seva. En la memòria de l'aparell, un enregistrament demostra que el Diego ha estat mentint. A continuació, el Selva ordena que s'examini una zona més extensa i amb un objectiu més clar, ja que el que era un segrest potser s'ha convertit en un homicidi. Finalment, la investigació de la Guàrdia Civil a la vora del Guadiana troba una nova pista: apareix un cos al riu.
Sèries
Durada: 60'
23.05
La caza. Monteperdido
El baile de los hombres
Emissió dels capítols Trémols i El baile de los hombres.
Sèries
Durada: 150'
01.35
El asesino de la baraja
La caza del hombre
Després dels crims d'Arganda, policies i guàrdies civils decideixen posar tota la carn a la graella. 150 agents surten al carrer per caçar l'assassí, i els retrats robot elaborats fins ara es publiquen a tots els mitjans de comunicació.
Documentals
Durada: 55'
02.30
La noche en 24 horas
Amb motiu de les eleccions autonòmiques del 2023, el programa viatja per les diferents comunitats que votaran el proper 28 de maig. Avui, Xabier Fortes és a les Illes Balears per oferir una anàlisi de la situació política, social i econòmica de la regió.
Informatius
Durada: 115'
04.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 95'