Programació TV3

Dissabte, 1 abril de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 380'
12.20
Pel·lícula: Dos a la carta
L'Oscar, un broker urbà calculador, casat amb una dona ambiciosa i amb diners, i el Dani, un vilatà maldestre sense ofici ni benefici, descobreixen que són germans i es veuen obligats a compartir un restaurant perdut en un paratge rural idíl·lic.
Pel·lícules
Durada: 90'
13.50
Zona zàping
El protagonisme del programa se l'emporta la final de la Kings League impulsada per Gerard Piqué, que va omplir el Camp Nou amb més de 92.000 persones i va deixar imatges impactants. A continuació, es pot veure una nena que se sap tots els noms i cognoms dels pilots de Fórmula 1, una parada espectacular del porter del BM Granollers i un aplegapilotes massa enèrgic. A més, l'espai compta amb la música de Mama Dousha.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Negació
Deborah Lipstadt es va veure obligada a plantar cara i lluitar judicialment per demostrar que l'Holocaust realment va tenir lloc quan David Irving, un negacionista de renom, la va denunciar per difamació.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.50
Tarda de cine: Rams
Una lluita per un terreny que ha durat unes quantes dècades entre dos germans pastors d'ovelles arriba al punt crític quan un desastre colpeja el seu ramat.
Pel·lícules
Durada: 125'
19.55
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 10'
20.05
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Col·lapse
El Poder
Ricard Ustrell entrevista Juan Luis Cebrián, exdirector del diari El País i expresident del Grup Prisa, que parla sobre el poder, les seves influències, la seva relació amb Felipe González i, també, de fets més recents, com la seva opinió sobre el govern de Pedro Sánchez. Tot seguit, el periodista Quico Sallés aborda la detenció de l'eurodiputada Clara Ponsatí i la condemna de Laura Borràs. Així mateix, Jaume Mateu, conegut com a Tortell Poltrona, recorda la seva trajectòria i el seu paper a l'hora de posar en marxa el Circ Cric. La periodista Samanta Villar, per part seva, analitza la polèmica al voltant d'Ana Obregón i la gestació subrogada. A més, el programa compta amb l'actuació de Núria Graham.
Altres
Durada: 175'
01.05
Pel·lícula: Assassinat a la Casa Blanca
El detectiu Regis és l'encarregat d'investigar un assassinat a la Casa Blanca. Amb l'ajuda d'un agent de les forces presidencials, descobreix que al darrere d'aquesta mort s'hi amaga un assumpte tèrbol que pot implicar les instàncies governamentals més altes.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
04.00
Rumba a l'estudi
José Luis Lozano. Un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un programa musical que permet veure artistes clau d'aquest gènere en els seus àmbits naturals: els estudis de gravació. Un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un programa musical que permet veure artistes clau d'aquest gènere en els seus àmbits naturals: els estudis de gravació.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Elisabet Raspall & Jordi Paulí. Espai musical.
Altres
Durada: 60'