Programació La 1

Dissabte, 1 abril de 2023
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 210'
09.30
Brigada Tech
Puertollano, Ciudad Real, Castilla-La Mancha
El programa es trasllada fins a Castella-la Manxa. Per començar, la Pilar i el Ger entren al Museu de Valdepeñas, on es fan rèpliques digitals en 3D de peces arqueològiques. Paral·lelament, la Victoria viatja a Màlaga, on coneix la Fundación Cibervoluntarios, que s'encarrega de promoure l'ús i coneixement de la tecnologia per pal·liar les bretxes socials basant-se en la col·laboració. A més, parla amb el Damián, un dels cibervoluntaris que duen a terme aquesta important tasca social. Mentrestant, la Charo descobreix que hi ha multitud de conceptes i termes sobre xarxes socials que desconeix. La Lalachus, per part seva, li explica en què consisteixen aquests termes digitals i com funcionen. Més tard, la porta a conèixer dos tiktokers molt especials: la Rosa i el Christian, una parella d'àvia i net que han revolucionat la xarxa social amb els seus vídeos, divertits i plens de bon rotllo. En aquesta ocasió, l'espai compta amb la participació al plató de l'actor i humorista Pablo Chiapella.
Altres
Durada: 45'
10.15
MasterChef
Els aspirants s'estrenen amb dues caixes misterioses. A la primera hi troben ingredients bàsics i, a la segona, elaboracions amb errades, com ara bacallà salat, cigrons molt cuits, beixamel amb grumolls o arròs dur. Tots els concursants han de demostrar que són capaços de transformar almenys dues d'aquestes elaboracions immenjables en un gran plat, utilitzant els ingredients de la primera caixa. A més, en aquest repte de cuina d'aprofitament els acompanya Tamara Falcó, VI marquesa de Griñón i guanyadora de la quarta edició de MasterChef Celebrity. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 195'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Viaje al centro de la tele exprés
Idiomas nivel... ¿avanzado? Grandes éxitos
Un viatge per les actuacions de grups i solistes espanyols que es van atrevir a cantar en altres idiomes. Els resultats oscil·len entre el que és brillant i, de vegades, el que és patètic. Entre molts altres, el programa inclou Los Manolos, El príncipe gitano, Rocío Jurado, Raphael i Miguel Ríos.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Parece brujería
A l'edat de sis anys, Grace Kent va veure totes les pel·lícules que es van projectar al cinema del seu pare, Clive Kent. Des de llavors el seu somni ha estat convertir-se en dissenyadora de vestuari.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Volar con paraguas
La Katja Baumann, assistent social, té cura de la Mathilda mentre els seus pares atenen el seu germà bessó, que està hospitalitzat després d'un accident. La Mathilda és problemàtica per als seus pares i també a l'escola, però la Katja descobreix que no es tracta de rebel·lia ni de desig de cridar l'atenció.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: La fierecilla domada
Catalina de Martos, filla del mercader més acabalat de Gandia, és famosa per la seva bellesa i el seu caràcter. La jove està promesa amb el senyor Mario de Acevedo, tot i que ella el menysprea, igual que a altres pretendents. Però tot canvia quan arriba a la seva vida el senyor Beltrán, un home capaç de domesticar totes les ferocitats de la Catalina.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 20'
21.20
Informe semanal
Especial 50 aniversario
El programa surt de l'estudi per celebrar el seu 50è aniversari i es desplaça al Museu Guggenheim a Bilbao, un lloc que representa la transformació d'Espanya, de la societat, del programa en si mateix i també del futur. Per començar, l'especial arrenca amb la capçalera especial de 50 anys i un missatge de la reina Letícia, que va iniciar la seva trajectòria a TVE presentant l'espai l'estiu de l'any 2000. A més, l'espai inclou el testimoni de Carmen Sarmiento, l'única dona a l'equip inicial del programa, que va abordar la informació ja des d'una perspectiva de gènere, esquivant la censura i obrint camins a moltes altres informadores que la van seguir. Més tard s'emet un ampli reportatge sobre com ha canviat la societat a l'hora d'explicar les notícies aquests 50 anys, especialment en temes com la política, el feminisme o el medi ambient, amb el testimoni de periodistes com Rosa María Calaf, Diego Carcedo, Pepa Bueno, Lorenzo Milá, Baltasar Magro i Mari Carmen García Vela, entre molts d'altres. Finalment es recorden els Informes Semanales de més impacte al llarg d'aquests anys i es fa una anàlisi amb els professionals que van estar davant i darrere de les càmeres, com Rosa María Artal en la caiguda del mur de Berlín i Evaristo Canete, que va gravar les inoblidables imatges de la nena Omayra i el volcà del Nevado del Ruiz, entre d'altres.
Altres
Durada: 60'
22.20
Cover Night
El programa obre el cinquè lliurament amb l'actuació d'Ana Guerra. La cantant canària, acompanyada al piano per l'actor i músic Víctor Elías, desprèn sentiment cantant un popurri de Camilo. Més tard, 12 nous concursants intenten brillar a l'escenari per aconseguir la clau d'accés a les cabines de l'espai. En aquesta ocasió es canten cançons com Ahora quien de Marc Anthony, I surrender de Céline Dion, El Patio de Pablo López, Quédate de Quevedo i Por qué te vas de Jeanette, entre moltes altres, que són interpretades amb el toc personal dels concursants nouvinguts. A més, José Luis Jaén, J Kbello, Antón Cortés, Audrey, Jesús Martí, Virginia Alvés, Ángela Hernández i Jesús Millán esperen els possibles reptes per defensar la seva cabina si cal. Finalment, Miguel Bosé, Mónica Naranjo, Chanel i Juan Magán, juntament amb el públic, tenen l'última paraula abans de saber quins artistes acaben aquest cinquè lliurament ocupant les cabines desitjades.
Altres
Durada: 155'
00.55
Pel·lícula: Emma
Emma Woodhouse, una jove guapa, intel·ligent i rica, està convençuda que té un do per fer de celestina després dels feliços matrimonis de la seva germana i la seva institutriu. Disposada a ajudar la seva nova amiga, la Harriet, l'Emma intenta convèncer-la que ha de rebutjar el seu pretendent, un granger local.
Pel·lícules
Durada: 210'
04.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 95'