Programació TV3

Dissabte, 18 setembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 355'
11.55
Aire lliure
Mallorca
Les illes Dragonera i Mallorca són els escenaris de l'últim programa de la temporada, en el qual Judit Mascó té una agenda cultural i esportiva molt moguda: practica diferents esports al costat de grans campions com Tòfol Castanyer, Maria Perelló i els germans Pou. A més, la música del veterà Tomeu Penya i la jove Maria Jaume posa punt i final al capítol.
Altres
Durada: 55'
12.50
Lloguer a primera vista
Rosaura i Ivan/Clara i Anabel/Josep M. i Dani
L'Ivan descobreix, amb la Rosaura, què és un mercat, encara que també hi ha temps per a les confessions. Paral·lelament sorgeixen els primers conflictes entre l'Anabel i la Clara a causa de les normes de convivència, però també per l'estil de vestir de la jove. Finalment, es coneix una nova parella: Dani Kumerz, un jove de 26 anys amb criteri però reservat per a les seves coses, i Josep Maria Puig, de 72 anys, un esperit lliure de mentalitat oberta.
Altres
Durada: 50'
13.40
Zona zàping
El programa compta amb la participació del grup valencià La Fúmiga, que posa música al Top 1 amb el seu tema Mideterrània. El protagonista, i la imatge viral de la setmana, és un gat en perill de caure d'una altura considerable en un estadi de beisbol als Estats Units, que aconsegueix robar l'atenció del públic i que, finalment, és salvat. També es poden veure algunes de les reaccions al trist debut del Barça a la Champions, un gos fent un catch en un partit de criquet i una pantera gegant virtual en un camp de futbol americà.
Altres
Durada: 50'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Estima la teva veïna
Laura Benson i la seva filla pateixen un trauma emocional des que van ser atacades a casa. Quan el marit de la Laura torna, el matrimoni decideix mudar-se a un magnífic barri residencial amb nombroses mesures de seguretat.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.30
Tarda de cine: L'arbre de la sang
La Rebeca i el Marc són una jove parella que viatja fins a un antic mas que va pertànyer a la família del Marc per escriure la seva història en comú. Durant aquests dies recompondran un gran arbre genealògic amb 25 anys de relacions d'amor, desamor, sexe, bogeria, gelosia i infidelitats que amaga un profund misteri. Aquest descobriment posa en perill la seva pròpia història d'amor.
Pel·lícules
Durada: 140'
19.50
Origen Catalunya
Els Emirats Àrabs-Portugal
Es viatja als Emirates Àrabs i a Portugal. En una ciutat tan càlida com Dubái, el que ve més de gust és refrescar-se, i es fa amb aigua mineral natural de Sant Aniol de Finestres o amb un capbussó en una de les piscines que funcionen gràcies als sistemes tecnològics que s'envien des de Banyoles. D'una de les ciutats més modernes del món es passa a una de les més antigues d'Europa: Lisboa. Allà es coneix una portuguesa apassionada de les plantes i les flors que sap molt bé com cuidar les llavors que li arriben des de Molins de Rei.
Altres
Durada: 30'
20.20
Origen Catalunya
Polònia-Canadà
En aquest capítol, el programa viatja a Polònia i el Canadà. A Varsòvia, l'espai comprova com els productes catalans s'han fet un lloc fins i tot als seus banys. I és que els polonesos aposten pels jocs d'aixetes de Vallirana per decorar els seus lavabos. Més tard, a Mont-real, la Laura i la seva família ofereixen una xocolata per berenar que ve de Sant Sadurní d'Anoia. Finalment, per refrescar-se, el programa acompanya la Clara i el Dani a un restaurant on sempre es brinda amb la cervesa catalana més gurmet, la que ha estat creada a Barcelona per un dels xefs més internacionals: Ferran Adrià.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Preguntes freqüents
Després d'una setmana marcada per la crisi entre els partits de Junts i Esquerra Republicana al voltant de la taula de diàleg, Cristina Puig entrevista el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez. També parla amb Baltasar Garzón, magistrat inhabilitat i advocat. És després que l'ONU hagi dictaminat que la seva inhabilitació com a jutge va ser injusta i hagi demanat que el restitueixin. A més, el programa compta amb el testimoniatge de Mohamedou Ould Slahi, expresoner de Guantánamo que va estar tancat durant 14 anys sense càrrecs i va ser torturat pels soldats nord-americans. El seu cas està recollit a la pel·lícula Mauritanian. Finalment, hi ha un cara a cara entre Pilar Rahola i Sergi Sol i la col·laboració de Quico Sallés.
Altres
Durada: 200'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Sant Pau Rhum Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Corrandes son Corrandes. Espai musical.
Altres
Durada: 60'