Programació La 1

Dimarts, 19 octubre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
La pressió acorrala el Leo. D'una banda, el Mario vol que li expliqui d'una vegada a la Julia que ell és l'autor dels articles. D'altra banda, el Sebas, el seu editor, li fa una proposició que el posa en una terrible disjuntiva, encara que el Leo continua endavant amb el seu secret i fins i tot assisteix com a parella perfecta al sopar que han preparat l'Olga i el Tirso. Mentrestant, l'Erik se sent cada vegada més a gust corrent, una afició que l'acosta a algú que no esperava. Paral·lelament, a l'Àfrica, el Francisco està disposat a fer front al Ventura sigui com sigui i li explica a la Carmen el seu pla. Finalment, cansat de l'actitud esquiva del Víctor, el Ventura decideix organitzar el futur del seu fill, però la Inés té altres plans.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
Un testimoni corrobora la coartada de la Yolanda, que serà alliberada. El Víctor, per part seva, troba proves que Jesús va robar els diners, tot i que ha de fer que confessi. Mentrestant, un desacord entre Miralles i Quintero torna a allunyar la María de Quintero. Finalment, la Carol convenç l'Alexander de col·laborar amb la policia.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Programa que mostra alguns dels grans moments de la història de la televisió amb una mirada humorística i irònica.
Altres
Durada: 30'
22.40
Ana Tramel. El juego
El lobo
Tras recuperarse lentamente de las heridas de una nueva agresión, Ana finaliza el juicio con el gran apoyo de Concha. Paralelamente, y de manera clandestina, Ana planea un acuerdo con el casino que puede cambiar el destino de todo y de todos. Además, traicionada por las personas de su entorno pero con valor y temeridad, Ana lanza una última jugada a doble o nada para conseguir justicia para su hermano Alejandro. (Último capítulo de la temporada.)
Sèries
Durada: 60'
23.40
Comando actualidad
Programa que presenta un tema d'actualitat mitjançant la mirada coral de diversos reporters.
Altres
Durada: 165'
02.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 105'