Programació La 1

Divendres, 10 desembre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
La Julia intenta que el Tirso li confessi que es troba malament i que la deixi ajudar-lo, però l'hostaler la fa fora de males maneres. L'Elena, per la seva banda, en assabentar-se'n decideix agafar les regnes de la situació i obliga el Tirso a viure amb ella, ja que aquesta és potser l'única manera que l'home confessi la seva malaltia greu. Mentrestant, el Ribero intenta suportar les seves inseguretats com pot, tenint en compte que ningú no confia en la seva relació amb la Cloe i ell no està disposat a patir. Posteriorment, a l'Àfrica, la Carmen comença a lligar caps sobre la nit de l'assassinat de la Inés. A més, tot la porta a suposar que la Patricia hi ha tingut alguna cosa a veure i no pensa parar fins a desemmascarar-la. Finalment, la Linda, obsessionada amb la seva pròpia seguretat, decideix buscar la millor manera de defensar-se, i per això compta amb un aliat inesperat.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
La policia cerca el comptable desaparegut, mentre el Quintero busca el Ginés. L'Espe, per part seva, alerta la Sheila sobre el perfil de Rollerboy. A més, la Vega frustra la reconciliació del Jota amb el seu pare. Posteriorment, la Beatriz troba un contacte que coneix Hugo Villalobos. Finalment, la Carol evita el desnonament del Juanma i la seva família.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 15'
22.10
Pel·lícula: Transporter Legacy
Frank Martin és conegut per ser el millor pilot i mercenari que un pot tenir. Segueix tres regles: res de noms, preguntes ni renegociacions. En una de les seves entregues, coneix l'Anna, una misteriosa femme fatale, líder d'un grup d'assaltants. Tots dos intenten acabar amb un grup que trafica amb éssers humans i que té segrestat el pare del Frank.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.35
Pel·lícula: Al límite del riesgo
L'Alain mai no va conèixer l'existència del Mikhail, el germà bessó, fins que un dia se'l va trobar pels carrers de Niça i va descobrir que era un assassí. Sorprès, l'Alain va decidir fer-se passar per ell per introduir-se en el perillós món de la màfia russa.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.05
La otra mirada
Viacrucis
Professores i alumnes es disposen a passar uns dies de descans gràcies a les vacances de Setmana Santa. Però la Teresa decideix quedar-se a l'acadèmia, cosa que sorprèn les professores. Des de la festa a l'ambaixada de Lisboa, la seva vida ha canviat molt i la professora necessita temps per posar en ordre els seus pensaments. A més, el fet que la Macarena hagi descobert la seva relació amb la Paula trastoca l'Ángela, que, incapaç de controlar els seus sentiments, clava una bufetada a l'alumna. Això pot posar en perill la seva relació clandestina amb la Paula. Mentrestant, durant un passeig al costat del seu promès, l'Enrique, la Flavia descobreix que el Tomás ha estat repudiat per la seva pròpia família i que ara es guanya la vida com a fotògraf de carrer.
Sèries
Durada: 70'
02.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 225'