Programació La 1

Dimecres, 29 juny de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 270'
13.00
Menudos Torres
Auténticos
En aquest lliurament, els Torres es decanten per ingredients autèntics, com ara la ceba i l'ou, per preparar una crema de ceba i rostes, i uns ous remenats al bany maria amb toc Torres.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Pel·lícula: Frente a frente con la muerte
Una família es dirigeix a Wyoming per començar un negoci de bestiar. Els membres de la família aviat comproven les dificultats que han d'afrontar en la seva nova vida quan una banda els roba els cavalls. Amb l'ajuda d'un pistoler, dur, solitari i misteriós, poden fer front als lladres de bestiar i aprenen a defensar-se.
Pel·lícules
Durada: 85'
17.50
Servir y proteger
Després de patir un infart, la Martina ha de ser operada. La Hanna, per part seva, accepta anar-se'n a viure amb la Lídia. Més tard, la Sheila demana permís a l'Espe per anar-se'n de vacances amb la família del seu pare. Posteriorment, la Paty torna per assistir al casament de l'Olga. Finalment, la Vega decideix fer la guerra pel seu compte.
Sèries
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.45
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 45'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Enred@d@s
En el capítol d'avui, el programa comença amb vídeos dels més petits de la casa, amb imatges refrescants i els moments més hilarants.
Altres
Durada: 30'
22.40
Pel·lícula: Guerra Mundial Z
Un dia normal i corrent, Gerry Lane, antic investigador de les Nacions Unides, i la seva família veuen interromput el seu tranquil trajecte en cotxe per un embús. No obstant això, Lane s'adona que no és un embús de trànsit normal. Mentre els helicòpters de la policia sobrevolen el cel i policies en moto derrapen salvatgement per terra, la ciutat es va sumint en el caos. Alguna cosa està fent que multitud de persones s'ataquin salvatgement entre si: un virus letal que es transmet mitjançant una simple mossegada converteix éssers humans sans en una cosa irreconeixible, inconscient i feroç. La gent ataca el seu veí, i un sol·lícit desconegut esdevé de sobte un enemic perillós. Es desconeix l'origen del virus i el nombre d'afectats augmenta de manera exponencial cada dia, de manera que es converteix ràpidament en una pandèmia mundial. A mesura que els infectats desborden els exèrcits del món i fan caure ràpidament els governs, Lane es veu obligat a tornar a la seva antiga i perillosa vida per garantir la seguretat de la seva família. Així, es posa al capdavant de la recerca desesperada per tot el món de la font de l'epidèmia i d'algun mitjà per evitar que continuï avançant incessantment.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.25
Pel·lícula: Resident Evil: El capítulo final
L'Alice és l'única supervivent que pot salvar la raça humana en la seva lluita contra els morts vivents. En la seva nova missió, l'Alice ha de tornar a The Hive, a Raccoon City, on la Corporació Umbrella reuneix forces abans de l'atac final contra els últims supervivents de l'apocalipsi.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.00
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
03.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 130'