Programació La 1

Dissabte, 4 febrer de 2023
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 235'
09.55
Comando actualidad
Inclou Quiero ser astronauta i Licencia para volar
Altres
Durada: 115'
11.50
Españoles en el mundo
Inclou Azerbayán i Cuba
Altres
Durada: 100'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Viaje al centro de la tele exprés
Los nº1 de los 70
Espai que fa un viatge divertit a través de les cançons que van ser número 1 en la dècada dels anys 70. El programa rememora actuacions de solistes com Camilo Sesto, Albert Hammond, Nino Bravo, Jeanette, Pablo Abraira, Umberto Tozzi, Miguel Bosé i Julio Iglesias i de grups com ara Bee Gees, Fórmula V, Boney M., Mocedades i ABBA, entre molts altres.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un lugar con vistas
Un cop divorciats, la Maja i el Thorsten continuen mantenint les vacances en família, al costat dels seus dos fills. En aquesta ocasió, a Elba, la Maja comprova que ningú més està interessat a fer vida familiar i decideix abandonar-los i acceptar la invitació del Lorenzo, un vilatà que dirigeix un glamping, un càmping però amb glamur.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: En cuerpo y alma
La Vera Mundt, l'ajudant del doctor Wegner, és feliç perquè el seu fill Paul torna a casa, encara que el seu retorn genera conflictes en la família. Més tard, durant una visita rutinària a la granja de Bärbel Kuhn, la Vera es fixa en el seu fill Simon, que mostra signes de patir alguna malaltia similar a l'esclerosi múltiple.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Festival en Benidorm
Félix Alonso, un compositor important, assaja amb la seva xicota, la Lia, la composició que presentarà. El mateix fa Luis Vidal, un compositor jove i tímid, amb la seva xicota María. També prepara el mateix el mestre Martín Martínez, director d'una popular orquestrina, amb la seva xicota Estefanía. Les tres cançons resulten ser exactament iguals, la qual cosa dona lloc a una gran confusió en el jurat del festival.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou La atención primaria, en la UCI i El perreo imparable del reguetón: El programa s'interessa pel fenomen generacional que arrasa en la indústria de la música i que traspassa fronteres. El reggaeton va néixer fa més de 20 anys en un barri marginal de Puerto Rico i ha conquistat el món amb artistes com Bad Bunny, J Balvin, C. Tangana o Quevedo. Encara que ha evolucionat, les cançons d'aquest gènere han estat titllades de masclistes, i és ben coneguda la inclinació de les seves lletres al sexe explícit. L'espai parla amb una de les principals representants femenines del reggaeton a Espanya, Bad Gyal, que defensa que la dona, igual que l'home, pugui expressar els seus desitjos sexuals i els seus fetitxes sense embuts. Finalment, es conversa amb Juan Magán, considerat l'artífex d'introduir el reggaeton en aquesta banda de l'Atlàntic.
Altres
Durada: 30'
22.00
Benidorm Fest
Final. Els vuits guanyadors de les semifinals del certamen tornen a pujar a l'escenari del Palau dels Esports L'Illa de Benidorm per mostrar la seva candidatura definitiva i aconseguir el triomf de representar Espanya al Festival d'Eurovisió d'enguany, que se celebra a Liverpool. Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta, Megara, Blanca Paloma, Vicco, Karmento i José Otero són els candidats que proven de convèncer el jurat professional, el públic i el jurat demoscòpic. En aquesta edició, Christer Björkman, Nicola Caligiore, Tali Eshkoli, Katrina Leskanich i William Lee Adams formen el jurat internacional, mentre que Nina, Irene Valiente i José Juan Santana integren el nacional.
Altres
Durada: 115'
23.55
La Noche del Benidorm Fest
Post
El programa fa la primera entrevista a la televisió al guanyador, la guanyadora o els guanyadors de la segona edició del Benidorm Fest i representant d'Espanya a Eurovisió 2023.
Altres
Durada: 95'
01.30
Pel·lícula: Hanna Hellmann - La llamada de las mon
La Hanna es desperta a Kaiserhütte, en una cabana a la muntanya, després de fugir del seu xicot, que li proposava matrimoni. La Lisa, la gerent de la cabana, la contracta durant uns dies mentre aclareix la seva situació a canvi de ser la mediadora en l'herència que comparteix amb el seu germà.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 175'