Programació La 1

Dijous, 30 març de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
Ja són molts dies sense notícies del baró, i la Cruz està histèrica. Més tard, la Martina aconsegueix aplacar la inquietud de la Cruz dient-li que, si li hagués passat res greu al seu avi, ja n'haurien tingut notícia. La María Fernández, per part seva, rep una primera carta de l'Àfrica, i el Lope la llegeix. Hi diu que el Salvador està sa i estalvi, que troba molt a faltar la seva xicota i també els guisats del Lope, perquè el menjar a la caserna és dolent, i també els explica que està esperant que li assignin destí. Finalment, la Petra revela al pare Camilo que a casa no tots l'estimen com haurien de fer-ho.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El bazar de la caridad
L'Adrienne recorre a mesures desesperades per engegar el seu pla de Londres. Mentrestant, la notícia sobre el Victor deixa l'Alice atordida. A més, la situació de la Rose es complica.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
La caza. Guadiana
Marvín
Emissió dels capítols Vírgen de La Frontera i Marvín.
Sèries
Durada: 125'
00.15
La caza. Monteperdido
Oscuros de Liestra
El tinent Baín i la sergent Sara Campos estan aconseguint recompondre els anys de segrest de l'Ana i la Lucía. Cada vegada saben més del segrestador i entenen millor l'infern que les nenes van patir. Malgrat tot, els pares de la Lucía, i especialment el Joaquín, no estan disposats a quedar-se de braços plegats. Així que no dubten d'utilitzar l'Ana per intentar precipitar les coses i trobar la Lucía com més aviat millor. Però un nou esdeveniment suposa un gir dramàtic en el curs de la investigació i en la vida de la Sara Campos.
Sèries
Durada: 70'
01.25
El robo del Códice
El robo
El juliol del 2011, una peça de valor incalculable desapareix de la catedral de Sant Jaume. És el Còdex Calixtí, un manuscrit del segle XII i l'ull dret del degà. El robatori esdevé notícia internacional i la Brigada de Patrimoni Històric de Madrid es desplaça a Santiago per investigar-ho. No hi ha empremtes i no s'ha forçat cap porta. Les primeres hipòtesis indiquen un robatori per encàrrec per a una venda internacional o terrorisme islàmic, però aviat es descarten. Més tard, les sospites se centren en el personal de la catedral, on es van revelant unes lluites tèrboles. Finalment, després de descartar el degà, la policia sospita de l'auster electricista, el Manolo, i de l'extravagant organista de la catedral. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 60'
02.25
La noche en 24 horas
Amb motiu de les eleccions autonòmiques del 2023, el programa viatja per les diferents comunitats que votaran el proper 28 de maig. Avui, Xabier Fortes és a Aragó per oferir una anàlisi de la situació política, social i econòmica de la regió.
Informatius
Durada: 120'
04.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 95'