Programació La 1

Divendres, 31 març de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
Tothom està molt amoïnat, a La Promesa, per l'estat en què es troba el Manuel després de l'accident d'avió. El jove està en una situació de letargia, ni parla ni es mou, i els metges han dit que estarà així durant una temporada. Així mateix, la Jimena amb prou feines és capaç d'acostar-se al seu promès, el qual li causa una estranya barreja d'afecte i repulsió. Paral·lelament, el baró continua sense donar notícies del seu parador. El marquès està estranyat, però pensa que, en el fons, el que vol és ser el centre d'atenció, i creu que no han d'amoïnar-se per ell. Mentrestant, la Jana, la María Fernández, la Pía i la Teresa estan especialment sensibles amb tota la situació. De fet, sembla que amaguen alguna cosa davant la resta del servei i dels senyors. La Petra, per part seva, diu a la Candela i la Simona que el Camilo es quedarà una altra temporada a La Promesa perquè la seva parròquia de Lleó està en obres.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El bazar de la caridad
Quan la Camille desapareix, el Lenverpré contracta uns homes perquè la busquin per la ciutat. Paral·lelament, l'Adrienne descobreix un fosc secret. Mentrestant, el marit de l'Odette torna dels seus viatges.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 20'
22.15
Pel·lícula: El jinete pálido
Un grup de buscadors d'or i les seves famílies estan atemorits per una poderosa companyia minera. En el pitjor moment apareix a les seves vides un home misteriós, conegut com El Predicador, que està disposat a defensar-los.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.05
Pel·lícula: El sargento de hierro
El sergent Tom Highway, veterà de les guerres del Vietnam i Corea, torna als Estats Units per dur a terme una missió gens fàcil: instruir un grup de principiants desmotivats i indisciplinats per convertir-los en autèntics marines.
Pel·lícules
Durada: 125'
02.10
Call my agent
Isabelle Huppert
Emissió dels capítols Gérard Lanvin i Isabelle Huppert.
Sèries
Durada: 125'
04.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 105'