Programació La 1

Dijous, 28 setembre de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
El programa recupera Apueste por una, el mític format de RTVE emès l'any 1986. Terelu Campos substitueix la seva mare i discuteix amb la rival original de María Teresa, Patrícia Ballestero, sobre temes de gran importància social i domèstica. Jaime Cantizano, per part seva, adopta el paper original del periodista Jesús Hermida.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
16.20
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.30
Salón de té La Moderna
Comença la història entre la Matilde i l'Íñigo, per a desgràcia de la senyora Carla. Paral·lelament, al seu marit, el senyor Jaime, continua perseguint-lo l'atropellament que va fer i una qüestió hotelera.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Per ordre de la marquesa, la Petra no té cap més opció que assumir la culpa del rapte del Dieguito i comunica el seu acomiadament als seus superiors. Paral·lelament, la Margarita continua les seves indagacions sobre la fatídica mort del Fernando, preocupada després de descobrir que les pastilles que podrien haver salvat la vida del seu marit no eren al seu lloc. Més tard, l'Abel determina que el temps de recuperació de l'operació del Salvador ha passat i ara ha arribat el moment de comprovar si ha estat un èxit i per fi el lacai ha recuperat la vista. Finalment, la Ramona ha arribat a la conclusió que no pot continuar ocultant la veritat a la Jana, però abans de revelar-l'hi, li posa una condició indispensable.
Sèries
Durada: 60'
18.30
La plaza de La 1
Espai en què quatre col·laboradores, de diferents àmbits, aborden els assumptes més importants del dia, així com temes socials de diversa índole. A més, el programa rep convidats del món de la música, el cinema, la literatura, la crònica social o el periodisme amb què es conversa de forma amena i propera.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
4 estrellas
Una curva malísima
La Silvia parla amb la mare de la Yolanda després del seu positiu al test d'embaràs, però aviat s'adona que no ha estat gaire bona idea. A més, després de l'atropellament de l'Andrés, el Javier i el Martínez es posen a investigar els fets, però hi ha massa persones implicades i molts caps per lligar.
Sèries
Durada: 50'
22.40
MasterChef Celebrity
En el primer repte, els aspirants han d'enfrontar-se a unes postres. Es tracta d'un braç de gitano de poma, un dolç molt saborós que han de replicar amb la màxima exactitud possible. Tot i això, els jutges els posaran alguns obstacles en el camí. En aquesta ocasió, el finalista de la tercera edició de MasterChef Celebrity i dels Especials de Nadal de MasterChef, Mario Vaquerizo, torna a les cuines per acompanyar les concursants en aquesta prova. Més tard, el programa travessa l'estret de Gibraltar per visitar Ceuta per primera vegada i, concretament, el Parc Marítim de la Mediterrània. Posteriorment, els aspirants cuinen a les ordres de Jordi Cruz i de Pepe Rodríguez, que es posen al capdavant de les cuines des de l'inici de la prova amb un menú signat pel xef del restaurant Bugao Hugo Ruiz. A continuació, els davantals negres es troben amb unes capses opaques i, mitjançant l'ús del tacte, hauran de treure de cada capsa els elements que creguin que els poden resultar útils per preparar un plat de menuts, la recepta del qual i els passos a seguir tindran disponibles en una tauleta que no té gaire bateria. Finalment, es rep la visita del xef Javi Estévez, amb un sol Repsol i una estrella Michelin.
Altres
Durada: 195'
01.55
Comerse el mundo
Seattle, Estados Unidos
En aquest lliurament, Peña descobreix que Seattle és una ciutat on el marisc és el rei. Més tard, es visita un mercat fundat per jueus sefardites i diversos restaurants on van els més rics del món. Finalment, es viatja al punt més extrem dels Estats Units per intentar pescar salmó amb els indis de la nació Makah.
Altres
Durada: 60'
02.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
05.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 55'