Programació La 2

Diumenge, 3 juliol de 2022
06.00
350.000 paladas
De Carrapatelo a Oporto
Els palistes segueixen remant Duero avall, ja a terres portugueses. Les dificultats més grans es presenten en sortejar les rescloses del camí.
Documentals
Durada: 30'
06.30
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 30'
07.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Coro RTVE+Guill Pastrana. El Escorial. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Buenas noticias TV
Vencer la decepción
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
Alianza Internacional para Recuerdo del Holocausto
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
Peregrinación MECA: aspectos logísticos y segurida
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
ByandCo
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Mártires del nazismo
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Des de la Parròquia de San Cristobal, Madrid.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Cuenca, edad encantada
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 20'
11.50
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.50
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
13.20
Abandonado
Documental que narra la bellesa i la transformació que estan patint edificis singulars a tot Europa, gràcies a un moviment que permet dotar-los d'una funció nova que els permeti recuperar la seva identitat dins l'espai civil.
Documentals
Durada: 65'
14.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
14.40
Código Gaudí
El documental analitza la transformació personal i espiritual que la figura de Gaudí va sofrir durant la gestació de la seva gran obra i l'ús de misteriosos codis matemàtics que fan de la Sagrada Família un edifici únic.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El mar Rojo, Grandes y pequeños: los extremos de la naturaleza i Los cinco increíbles. El cuento del guepardo
Documentals
Durada: 145'
18.45
80 cm
Parque Natural del Alto Tajo, la Guadalajara más salvaje
Capítol dedicat al Parc Natural de l'Alt Tajo, a la província de Guadalajara, al costat del límit amb Aragó. Un territori on es pot gaudir de la natura des de múltiples punts de vista. Juanjo Pardo viatja a aquest parc natural per recrear-se amb unes formacions rocoses impressionants, caminar pel costat del riu Tajo al seu curs inicial i conèixer alguna cosa més sobre un ofici ja desaparegut, el de raier.
Documentals
Durada: 30'
19.15
Ruralitas
Zabal, Navarra, y Villar del Buey, Zamora
L'Amaia i el seu pare fabriquen llums d'ecodisseny en un petit poble de Navarra. A partir de la fusta de botes de roure velles, construeixen objectes d'avantguarda sostenibles. D'altra banda, l'Álex ha decidit emprendre en l'àmbit rural i ha engegat una granja de cargols moderna.
Documentals
Durada: 45'
20.00
Turismo rural en el mundo
Alemania: desde Berlín por la Alemania del Este
Un repàs a la història, la gastronomia i les ofertes d'oci en entorns rurals de diferents atractius destins internacionals.
Documentals
Durada: 35'
20.35
El documental de La 2
Inclou Planeta azul: Océanos infinitos: Els deserts marins, aigües a milers de quilòmetres de la costa més propera, són els hàbitats més estèrils del planeta. Tot i això, hi viuen els depredadors més veloços i més forts de l'oceà.
Documentals
Durada: 50'
21.25
Imprescindibles
Inclou Fernando Fernán Gómez, el último gran conversador
Documentals
Durada: 65'
22.30
Versión española: La vida de Adèle
Als seus 15 anys, l'Adele no té dubtes que una noia ha de sortir amb nois. La seva vida canvia per sempre quan coneix l'Emma, una jove de cabells blaus que li descobreix el que és el desig i el camí cap a la maduresa. Així, l'Adele creix, es busca a si mateixa, es perd i es retroba, tot això sota l'atenta mirada dels que l'envolten.
Pel·lícules
Durada: 210'
02.00
La memoria homosexual
Aquesta producció rescata de l'oblit experiències vitals d'aquells andalusos que van fer possible que l'homosexualitat deixés de ser perseguida pel règim franquista. A més de testimonis en primera persona, també es recullen entrevistes a investigadors, historiadors, escriptors i psicòlegs; activistes com Jordi Petit i María Giralt; precursors d'iniciatives en defensa de col·lectius LGTBI, i rostres coneguts com Fernando Grande-Marlaska, ministre de l'Interior.
Documentals
Durada: 95'
03.35
Más allá de Stonewall
El 28 de juny de 1969, una batuda policial en un bar gai a Greenwich Village, Nova York, va desfermar protestes violentes que van durar uns quants dies. L'aixecament de Stonewall s'ha tornat llegendari en la història de la lluita dels Estats Units pels drets civils, i és celebrat com el naixement del moviment modern d'alliberament de gais i lesbianes. El documental viatja al lloc original dels disturbis de Stonewall per donar veu a persones que van ser el centre de la revolució dels drets dels homosexuals, i es mostren col·leccions que descobreixen objectes increïbles que donen testimoni dels sacrificis, les lluites i les contribucions úniques fetes per les persones LGBT al llarg de 150 anys d'història americana.
Documentals
Durada: 55'
04.30
La roca en el mar. Aragón en el Mediterráneo 1137-
Aquest treball narra l'expansió del regne d'Aragó, després de la seva unió amb el comtat de Barcelona, cap a l'Occitània i el Midi francès, València i Llevant a la península, cap a les illes Balears, Sicília o Sardenya i fins i tot la conquesta dels ducats d'Atenes i Neopàtria.
Documentals
Durada: 45'
05.15
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 30'