Programació La 2

Dimarts, 7 febrer de 2023
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
07.05
Mi lugar de retiro
Escapadas creativas
Lliurament que mostra una casa de camp impressionant amb forma de vaixell, una casa d'estiu amb un jardí d'arbres de Nadal i el destí definitiu per a un quad totterreny.
Documentals
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Ciudades bajo amenaza
Salvar Ámsterdam
Durant més de 1000 anys el destí d'Amsterdam ha estat en mans dels enginyers. Davant la fúria del mar del Nord i les crescudes dels rius, han construït dunes, dics, pòlders i preses faraòniques per conservar aquesta ciutat.
Documentals
Durada: 55'
08.50
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 40'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Descubrir el mundo: Laos: Situat entre Tailàndia, el Vietnam i la Xina, Laos ha estat durant molt de temps un país envoltat de misteri, aïllat del món exterior. Avui dia, és un destí de somni gràcies a una població composta per 130 ètnies que conviuen en harmonia, l'esplendor de les seves pagodes i els seus paisatges impressionants.
Documentals
Durada: 55'
11.50
Conocer a los osos
Aquest documental explora com els ossos de tot el món han superat els desafiaments de la vida: des de trobar menjar i criar els cadells fins a enfrontar-se als rivals i la pèrdua d'hàbitat, tot gràcies al cervell, la força muscular i una notable capacitat d'adaptació.
Documentals
Durada: 55'
12.45
Mañanas de cine: La balada de Johnny Ringo
Johnny Ringo és un pistoler perseguit a qui tots intenten matar. Després de refugiar-se al ranxo Conroy, és assetjat i moren tots els seus homes, així com els membres de la família Conroy. A partir de llavors, el Johnny decideix fugir i canviar la seva identitat per intentar sobreviure.
Pel·lícules
Durada: 90'
14.15
Las recetas de Julie
El Perigord
La Julie torna al Perigord per visitar Saint-Alvère i Berbérac. En aquesta ocasió, prepara Tourin d'all i agrella, pastís de pollastre i salsifís, i de postres Milles, una espècie de pastís de carabassa.
Altres
Durada: 50'
15.05
Red Natura 2000
La Xarxa Natura 2000 fa 21 anys que salvaguarda el medi natural d'Europa, i Espanya és el país que més territori aporta a la xarxa. A través de Mara Torres, col·laboradora altruista a Seo/BirdLife, i altres persones que viuen i treballen per a la xarxa, es coneix aquesta labor que permet conservar l'autèntica riquesa d'Espanya.
Documentals
Durada: 40'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou La vida a todo color, con David Attenborough: El color como disfraz i Into the blue: Bahía de Tritón: Capítol que recorre un dels racons més especials del Triangle de corall: la part occidental de Papua Nova Guinea, a prop de Kaimana, on hi ha un santuari de fauna i busseig, la badia de Tritó.
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou Amazonia, el mundo perdido: Per tota la conca de l'Amazones, els científics estan descobrint que el bosc tropical és qualsevol cosa menys terra verge: demostren com els primers humans van aconseguir modelar la selva amazònica que els envoltava i van posar així els fonaments d'una gran civilització.
Documentals
Durada: 50'
19.05
Secretos de los quesos
Inclou Quesos de los pastores de los Pirineos: España y Francia i Quesos de la Mancha y cabrales: España: El Will i l'Ellie visiten a la Manxa diverses granges que continuen elaborant formatge manxec de llet crua amb mètodes tradicionals. Després, es dirigeixen al nord-oest, a les muntanyes dels Picos de Europa, per trobar el cabrales, el formatge blau més famós d'Espanya.
Documentals
Durada: 45'
19.50
Página 2
Andreu Martín
El programa se submergeix en la nit barcelonina de la mà d'Andreu Martín i la seva novel·la d'espies La cuarta chica por la izquierda. A continuació, s'analitzen les adaptacions cinematogràfiques de Sin novedad en el frente i Los hombres del SAS. A més, aquest lliurament recorre el Tàmesi amb Lara Maiklem a la recerca d'objectes perduts.
Altres
Durada: 35'
20.25
Culturas 2
Espai que explica l'agenda cultural i l'enfoca com una manera de conèixer, entendre i emocionar-se amb el món. El programa engloba tot l'art de crear i conèixer mentre presta una atenció especial a la ciència, les tendències, tant locals com universals, i les novetats, tant de les ciutats com dels pobles. A més, s'hi inclouen entrevistes, debats, cròniques, recomanacions, clubs de lectura i cultura digital.
Altres
Durada: 25'
20.50
Mi lugar de retiro
Vida lujosa
Aquest episodi mostra dues propietats increïbles que defineixen l'opulència i la tradició: la casa de camp Longuissa, construïda el 1887, i Kabrecy Pines, un complex de cinc cabanes de disseny.
Documentals
Durada: 20'
21.10
Espacios increíbles
El George coneix una mare decidida a convertir un garatge atrotinat en un refugi de tres habitacions per a la seva família. A continuació, visita una jove parella que intenta crear una casa de luxe en una casa flotant.
Documentals
Durada: 50'
22.00
Tesoros de la tele
Especial Los payasos de la tele
Una selecció entranyable dels millors moments dels programes protagonitzats pels pallassos de la tele, Gaby, Fofó, Miliki, Fofito, Milikito i Roddy, que inclou les seves millors actuacions, aventures i les seves cançons de sempre.
Altres
Durada: 110'
23.50
Documentos TV
Inclou El deshielo del permafrost
Altres
Durada: 60'
00.50
Metrópolis
Intramurs 2022
Espai de cultura que s'ha convertit en un punt de referència obligat per a totes aquelles persones inquietes per seguir les últimes tendències en el camp de la creació artística.
Altres
Durada: 30'
01.20
Conciertos de Radio 3
Pablo Moreno. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
01.50
Documenta2
Inclou Amazonia, el mundo perdido
Documentals
Durada: 55'
02.45
Espacios increíbles
El George presenta una parella que crea un bany que desapareix i un home que fica una caravana en un Reliant Robin.
Documentals
Durada: 45'
03.30
Secretos de los quesos
Inclou Queso cheddar de Inglaterra, Reino Unido i El camembert y los quesos de Normandía, Francia: El Will i l'Ellie exploren els reptes als quals s'enfronten els formatgers tradicionals de llet crua de Normandia.
Documentals
Durada: 45'
04.15
La vida a todo color, con David Attenborough
Ver en color
Aquest episodi revela les nombroses i espectaculars formes en què els animals fan servir el color per atreure l'atenció, aconseguir parella i lluitar contra els seus enemics.
Documentals
Durada: 60'
05.15
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 20'
05.35
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'