El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Alpens

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Clarianes Sol Sol Sol Sol Sol
Prob. precip. (%) 000005
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 899101210
T. mínima (ºC) -6-4-3-2-4-3
Vent 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h SO 5 km/h S 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient de ple hivern

Cel serè o poc ennuvolat en general. Al matí hi haurà intervals de núvols al nord del litoral i prelitoral central i sud de la costa Brava i estrats baixos a la depressió Central. A banda, a la tarda es formaran intervals de núvols a l’interior del quadrant nord-est i a l’extrem sud de les Terres de l’Ebre que deixaran el cel poc o localment mig ennuvolat. La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa. L’ambient serà de ple hivern, amb glaçades febles al prelitoral i, localment, en punts del litoral, i moderades o fortes a la resta de l’interior.

La mar: Maror a la Costa Brava i de maror a marejol a la resta.

Demà: El cel romandrà serè, si bé fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos en punts de l’extrem sud del litoral i prelitoral, que al final del dia es podran estendre a d’altres punts del sector. La temperatura mínima serà semblant, si bé en zones elevades pujarà lleugerament. Per la seva banda, la màxima pujarà lleugerament arreu. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Fora de les hores centrals del dia l’ambient serà molt fred.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET