Recordant Roser Serrats i Bordas

Recordant Roser Serrats i Bordas

Qui no ha sentit a parlar, principalment gent d’edat avançada, de la “Barraqueta de Sant Daniel”? Aquesta casa pairal on els orígens eren bosquetans fent carbons, treballant la terra i els boscos,...

Àngel Goy i Esteve, mestre cisteller

Àngel Goy i Esteve, mestre cisteller

Va morir el dia 15 de gener del 2021, a l’edat de 83 anys. Era natural de Sant Dalmai i vivia a Riudellots de la Selva.De molt jove ja va aprendre a fer cistells i va actuar fins a mitjans dels anys...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de L'Escala

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Teresa Pagès Roura 89 Bellcaire d'Empordà 14/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir dissabte passat, als 89 anys. Vivia a Bellcaire d'Empordà. Vídua de Joan Foix Saló i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bellcaire d'Empordà.
Pilar Paguina Riera 78 Castelló d'Empúries 13/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 78 anys. Era natural de Torroella de Montgrí i vivia a Castelló d'Empúries. Vídua de Joan Casadesús Ganís i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Castelló d'Empúries.
Lluís Lloret Quer 70 Bàscara 13/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 70 anys. Era natural de Garrigàs i vivia a Bàscara. Casat amb Maria Teresa Burcet Vila i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Bàscara.
Jordi Riera Baró 84 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 84 anys. Vivia a Figueres. Casat amb M. Dolors Tarrés Puigdevall i deixa dos fills.
Maria Reixach Reixach 92 Figueres 13/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 92 anys. Era natural de Santa Pau i vivia a Figueres. Vídua de Josep Casals Gratacós i deixa tres filles. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.