Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Amiga, mestra i exveïna del Barri Vell de Girona

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Fa unes tres setmanes que vaig fer una visita a Mossèn Àngel Pla a la residència per a capellans Bisbe Sivilla, perquè m’havien dit que el seu estat de salut havia empitjorat. Va ser una visita amable...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Serrallonga

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Dolors Palomeras Vila 98 Montagut (Montagut i Oix) 12/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 98 anys. Era de Montagut. Vídua de Rafael Torrent Abel i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Montagut.
Pere Reixach Dorca 95 Olot 12/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 95 anys. Era natural de les Preses i vivia a Olot. Vidu, en primeres noces, de Delfina Turon Cos i casat, en segones núpcies, amb María de la Iglesia Falguera. Deixa un fill. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d'Olot.
Anna Manel·la Llinàs 69 Olot 12/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 69 anys. Era d'Olot. Deixa tres filles. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d'Olot.
Miquel Sellas Ventolà 98 Olot 12/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 98 anys. Era d'Olot. Casat amb Rosa Rigat Sala i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a l'església de Sant Pere Màrtir d'Olot.
Miquel Vallmajor Aulina 71 Olot 14/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 71 anys. Era natural de Serinyà i vivia a Olot. Casat amb Maria Teixidor Berga. Exèquies, demà passat, a les 11 del matí, a la parròquia de Serinyà.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00