Salvador Alabau Verdaguer

Salvador Alabau Verdaguer

Ens ha deixat en Salvadó Alabau, cellerenc de soca arrel i un personatge singular com no n´hi havia altre al poble.Si algún mot li esqueia era el d’altruista, tothom coneixia la seva generositat i...

Toni Ferrer Gallego

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Vall-llobrega

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Maria Figueras Brull 88 Palamós 22/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 88 anys. Vivia a Palamós. Vídua de Francisco Figueras Sutirà i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.
Juan Vílchez Caballero 70 Sant Feliu de Guíxols 22/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 70 anys. Era natural d'Alfacar i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Casat amb Mercedes Prieto Alcalde i deixa cinc fills. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Ana Chinarro Gómez 55 Santa Cristina d'Aro 22/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 55 anys. Era natural de Salvatierra de los Barros i vivia a Santa Cristina d'Aro. Casada amb Antonio Fernández Tienza i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Santa Cristina d'Aro.
Pere Puig Gironès 84 Rupià 22/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 84 anys. Vivia a Rupià. Casat amb Engràcia Solés Canals i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Vicenç de Rupià.
Joan Bou Juanals 72 Cassà de la Selva 22/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 72 anys. Vivia a Cassà de la Selva. Vidu de Carme Godoy Varo i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Cassà de la Selva.