Franja TV3

Dijous, 21 octubre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista la consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà, per avaluar els canvis en l'aprovació de noves instal·lacions d'energies renovables. A continuació, el politòleg Toni Rodón explica les repercussions electorals d'aplicar mesures per pal·liar la crisi climàtica.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Espaguetis al pesto vermell
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
L'Anna està nerviosa pel viatge a Nova York. Més tard, en el dinar de comiat, la noia es planteja no viatjar, però tots l'animen a fer-ho. L'Andreu rep una trucada de la clínica de fertilitat preguntant si han rebut la carta que la Pili li oculta. Mentrestant, l'Ismael no vol fer un treball de classe amb el Jan, un company nou de l'institut. Finalment, al Bruno se li desperta el cuquet de la paternitat quan sap que el Xavi i la Samantha esperen un fill.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Polònia
Miquel Iceta i Pedro Sánchez intenten convèncer Gabriel Rufián perquè Esquerra voti que sí en els nous pressupostos del PSOE amb unes propostes molt temptadores al ritme d'Elvis Presley i el seu hit Viva el PSOE! Eulàlia Reguant, Carles Riera i Dolors Sabater, per part seva, reivindiquen la rellevància de la CUP a l'hora d'aprovar els pressupostos de la Generalitat amb el tema I'M CUP, una versió de l'èxit electrònic Blue (Da Ba Dee) que va rebentar les llistes Billboard del 1999. A més, Carles Porta analitza un cas que ha donat molts titulars des que va començar la legislatura: es posa llum a la foscor i es tracta d'esbrinar qui ha matat la unitat de l'independentisme. Un cas més polèmic i complex que el de la Guàrdia Urbana.
Altres
Durada: 35'
22.45
Fake Night
Fake Night amb Martina Klein
L'Oriol té molts defectes, però no es pot negar que és perseverant i, en aquesta ocasió, es veu com insisteix a trobar la fórmula per fer un gran programa de televisió que el catapulti a la fama. En aquest cas, l'oportunitat la té amb la polifacètica Martina Klein. L'Oriol s'esforça per trobar la manera que l'exmodel li reveli els secrets més ben guardats del món de la moda, i pensa idees per descobrir-ne els vessants més desconeguts: des de com va ser la seva arribada a Barcelona fins a com va ser la seva història d'amor amb el tennista Alex Corretja. Per ajudar-lo en aquesta tasca, l'Oriol compta amb el criteri de persones amb un alt nivell cultural que fins i tot pot semblar que no encaixen en l'espai com ara Ramon Gener i Antoni Bassas.
Altres
Durada: 55'
23.40
El punt D
Inclou O d'Orgasme i P de Preguntes: La gent pot pensar que és molt moderna i que la cultura ha superat els prejudicis i tabús al voltant del sexe i la sexualitat, però no és així. La sexualitat implica cos, plaer, emocions, pràctiques sexuals i salut, però també cultura i societat. Una dimensió tan important de la vida continua generant dubtes i preguntes. Cadascú té les seves, però n'hi ha que es repeteixen sovint: són les FAQS de la sexualitat, i aquest capítol hi troba les respostes. (Últim capítol de la temporada.)
Documentals
Durada: 55'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Menuda. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'