Franja La 1

Dijous, 21 octubre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
Quan el Leo localitza finalment la Julia i es disposa a confessar-li que va ser ell qui va escriure els articles sobre la seva vida, descobreix que la Julia ja està informada de les seves mentides. Mentrestant, la Cloe i el Dani segueixen distanciats, però el Dani descobreix el que la seva amiga pensa d'ell quan menys s'ho espera. Paral·lelament, a Río Muni, secundat per la Carmen, el Francisco resisteix les amenaces i menyspreus del Ventura i li confirma que li disputarà la presidència del Círculo de Empresarios. Més tard, a la Carmen se li acut una idea per presentar la candidatura del seu pare d'una manera diferent, però ha d'organitzar-ho tot d'amagat de la Patricia, que encara no sap res de l'assumpte. Finalment, la Inés rep la insòlita visita del seu marit a la llibreria, encara que el Ventura no ha vingut a parlar, sinó a plantejar-li a la Inés una exigència.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
La policia investiga els comptes d'Abad. La María i el Néstor, per part seva, volen continuar veient-se. A més, la Sheila ha de fer un treball amb la Tina, una companya amb problemes a casa. Paral·lelament, el Jota intenta sense èxit sostreure informació a la Beatriz sobre Quintero. Finalment, el Rubén vol pagar el Víctor perquè recuperi els diners robats.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Tocatamanía, grandes éxitos
Un viatge musical per les millors actuacions de grups i solistes nacionals que van intervenir en el programa Tocata. Solistes com Miguel Bosé, Luz Casal, Miguel Ríos o Manolo Tena i també grups com La Unión, Hombres G, Olé Olé, Duncan Dhu, La Frontera, Leño, Orquesta Mondragón i Nacha Pop, entre altres.
Altres
Durada: 30'
22.40
HIT
Melapela
L'accidentada arribada del Hit a Puertollano és un presagi del que li espera aquest curs. A més, després d'atropellar un dels seus alumnes i tenir una discussió amb el piquet dels afectats per l'ERE de la fàbrica que donava feina a mitja ciutat, el nou professor de Formació Professional Bàsica de l'IES León Felipe es troba amb un panorama desolador: haurà d'impartir classe a un grup d'adolescents fermament instal·lats en el fracàs, als quals els seus professors els donen per perduts. L'Hugo se les ha d'enginyar per començar a motivar la classe dels Melapela, però també s'ha d'enfrontar a una crisi a la seva nova llar: la mestressa, la Francis, està desbordada per l'actitud del seu fill Matt, un addicte als videojocs que es nega a anar a classe i té tendència a anar-se'n de casa. Més tard, en el seu intent per controlar el xaval, el Hit s'acaba veient immers en un violent enfrontament entre antisistema i ultradretans. (Estrena de la nova temporada.)
Sèries
Durada: 65'
23.45
Generación HIT
Espai que fa, des de l'Auditori Municipal Pedro Almodóvar de Puertollano, un debat sobre l'educació actual amb alguns dels protagonistes de la sèrie HIT, com ara Daniel Grao, Alba Del Ángel, Són Khoury o Manuel Soler- El programa, que acaba d'estrenar la segona temporada, compta amb convidats experts. com ara Marc Massip, que parla sobre l'addicció a les noves tecnologies; Silvia Àlaba, psicòloga clínica, que conversa sobre la violència juvenil i l'estat dels joves després de la Covid-19. A més, Yolanda Domínguez, artista visual, parla d'estereotips mentre que Marina Sáenz, catedràtica de dret mercantil, parla de la integració del col·lectiu LGTBIQ+ i la nova llei trans. Més tard, Ana María Ferrando, orientadora educativa i assessora de HIT, xerrada sobre educació, FP i el futur dels joves. Finalment visiten el plató els rapers Miss Raisa i Nyno Vargas.
Altres
Durada: 120'
01.45
Españoles en el mundo
Inclou Monterrey i París bohemio
Altres
Durada: 105'
03.30
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
05.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 40'